Huis voor Kopen in Mata da Rainha, Portugal

Mata da Rainha
Huis • 4 kamer(s) • 4 bed. • 60314 m² • ref: 18084275-2226-2839
€ 180.000

Welkom in de landelijke rust van Quinta da Rapoula, gelegenin Quintas da Torre, in de gemeente Fundão.


Dit charmante pand strekt zich uit over 60.000 m² grond en biedt een serene en gastvrije omgeving, ideaal voor wie op zoek is naar een rustig leven in het hart van de natuur.


Het genereuze land herbergt een centraal land dat om de 3 jaar wordt verbouwd, wat zorgt voor duurzaam en productief beheer.


Vier huizen op de begane grond vormen het pand, waarvan er twee bedoeld zijn voor huisvesting en comfortabele en gezellige ruimtes bieden om te genieten van het dagelijkse leven op het platteland.


Bovendien werd een huis aangewezen voor opslag, wat praktische bruikbaarheid en organisatie bood voor dagelijkse activiteiten.


Er is ook een ruïne op het land, wat een unieke kans biedt voor herontwikkeling, waardoor de nieuwe eigenaren deze ruimte kunnen aanpassen en aanpassen aan hun voorkeuren.


De ligging in het dorp Quintas da Torre biedt een echt landelijke omgeving, waar rust een constante is.


Omgeven door schilderachtige landschappen, biedt deze woning een toevluchtsoord weg van het hectische tempo van het stadsleven, terwijl het gunstig dicht bij de nabijgelegen steden Fundão en Covilhã en op 15 minuten van de gemeente Penamacor blijft.


Als u op zoek bent naar een stukje landelijk paradijs, dan is deze boerderij een unieke kans om sereen leven te creëren, ondergedompeld in de natuurlijke schoonheid en authentieke sfeer van de regio.


Ontdek de charme van het plattelandsleven in deze uitzonderlijke accommodatie in Quintas da Torre.

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4

Oppervlakken

Leven60314 m²

Mata da Rainha

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het platteland
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens