Belize 2 Huizen te koop in Hopkins Stann Creek District

Hopkins, RP8Q+987, Sitee River Road, Hopkins, Belize
Herenhuis • 5 bed. • 3 bad. • 500 m²
€ 1.167.833

Keller Williams Belize is vereerd om deze twee Belize Homes te koop aan te bieden in Hopkins Stann Creek District

MLS # BDH092311SR

Introductie van een once-in-a-lifetime kans om niet slechts één, maar TWEE ongelooflijke huizen te bezitten die uw idee van tropisch leven opnieuw zullen definiëren. Genesteld in het hart van het paradijs, bieden deze twee prachtige woningen het beste van twee werelden: de ene aan het serene kanaal en de andere direct aan de majestueuze zee. Laten we eens kijken naar de buitengewone kenmerken die deze huizen tot een waar stukje hemel maken:

Huis aan zee:

3 slaapkamers, 2 badkamers: Dit charmante huis biedt drie ruime slaapkamers en twee prachtig ingerichte badkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor u en uw dierbaren.

Volledig gemeubileerd: trek er zo in! Deze woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd, zodat u direct kunt beginnen met het waarmaken van de droom.

Moderne voorzieningen: Geniet van moderne gemakken zoals apparaten, een tv, beveiligingssysteem, nano-wifi en zelfs een luxe jacuzzi voor ultieme ontspanning.

Watersystemen: Met twee onafhankelijke watersystemen - 1200 liter zoet water en 1100 liter regenwater - hoeft u zich nooit zorgen te maken over de watervoorziening.

Overspanningsbeveiliging: Uw huis is uitgerust met een overspanningsbeveiliging van het volledige systeem om u veilig te houden.

Back-upgenerator: Een generator van 4000 watt zorgt voor een ononderbroken stroomvoorziening.

Gastronomische keuken: Granieten werkbladen in de keuken maken koken een fluitje van een cent, terwijl de badkamers ook zijn voorzien van prachtige granieten werkbladen en inloopdouches.

Inloopkasten: De inloopkasten bieden voldoende opbergruimte voor uw strandkleding en meer.

Buitenparadijs: Dit huis beschikt over twee strandpalapa's, perfect om van de zon te genieten en te genieten van de zeebries.

Parkeerplaats: Een garage voor één auto en een carport voor twee auto's bieden voldoende parkeergelegenheid voor u en uw gasten.

Oase op het dak: Ga naar de tweede verdieping om een jacuzzi voor 8 personen met betoverende verlichting te vinden, terwijl het derde niveau de ideale plek is om je hangmatten op te hangen. Het vierde niveau beschikt over een adembenemend observatiedek met een panoramisch uitzicht op 13 eilandcayes en de omliggende bergen.

Benedenwoning: Een appartement met één slaapkamer op de begane grond is compleet met een granieten aanrechtkeuken, ideaal voor gasten of potentiële huurinkomsten.

Canal Home:

Boven vindt u een appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Elke slaapkamer komt uit op een veranda met een prachtig uitzicht op de rustige gracht.

Eindeloze mogelijkheden: De ruimte beneden wacht op uw persoonlijke touch, of u nu kiest voor het creëren van een gastensuite, een entertainmentruimte of een werkplaats.

Beide buitengewone huizen zijn volledig omheind voor uw privacy en veiligheid. Of je nu in de ene wilt wonen en de andere wilt verhuren of dit stukje paradijs wilt delen met familie en vrienden, deze huizen bieden eindeloze mogelijkheden.

Grijp deze zeldzame kans om uw privéoase te bezitten, waar u wakker kunt worden met het kalmerende water van het kanaal of direct op de zandstranden van de zee kunt stappen. Laat deze droom niet door je vingers glippen - neem vandaag nog contact met ons op om hem de jouwe te maken!

CATAMARAN TE KOOP: Om uw leven in het paradijs nog spannender te maken, biedt de eigenaar een catamaran te koop aan voor slechts USD 250.000. Neem contact met ons op voor meer informatie en foto's- Macarena@kw.com

Ruimten

Slaapkamers5
Badkamers3
Toiletruimten1

Oppervlakken

Leven500 m²
Kavel12000 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Gemeubileerd
Hot-tub
Parkeerplaats

RP8Q+987, Sitee River Road, Hopkins, Belize, Hopkins

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee