Te koop, Magazijn, Maribor, in Maribor, Slovenië

Marburg an der Drau
Warenhuis • 4483 m²
€ 3.180.000

Wij zijn verheugd u een unieke kans te presenteren voor de aankoop van een productie-magazijngebouw met een kantoorgedeelte P+1 toegevoegd, totale netto oppervlakte 4.483,20 m2 op een perceel van 6.117 m2 direct naast de stadsingang.

Een uitstekende locatie direct naast de stadsingang van Maribor East, op slechts 1 km van het knooppunt van de snelweg, op slechts 3 km van het stadscentrum, zorgt voor een optimale logistiek en uitzonderlijke erkenning van het bedrijf. In de zone waar alle grote retailers en enkele andere dienstverlenende activiteiten gevestigd zijn. De locatie heeft een enorm potentieel, aangezien er de komende jaren meer dan 1.000 appartementen in de directe omgeving worden gebouwd en ook de ontwikkeling van een nieuw commercieel en residentieel centrum wordt voorbereid. Deze locatie heeft dus een groot potentieel voor zowel handels- als dienstverlenende activiteiten, en u kunt het succesvolle verhaal van de productie voortzetten zoals het tot nu toe is geweest. De flexibiliteit van de activiteiten stelt u in staat om centrale activiteiten te richten.

Gebouwd in 1968 en vervolgens meerdere malen geüpgraded en gerenoveerd in 1998, 2011, 2012 en 2016.

Met een hoogwaardige constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen is de faciliteit ontworpen om adequaat te voldoen aan de behoeften van het bedrijf en de activiteiten van uw bedrijf. De dominante massieve metselwerkconstructie, gecombineerd met geprefabriceerde metalen elementen, zorgt voor de duurzaamheid en veiligheid van uw bedrijfsvoering.

Het dak, voorzien van dakramen en bedekt met hoogwaardige dakbedekking, en een externe isolerende gevel. Het interieur is doordacht ontworpen voor een optimale werkomgeving, waarbij massieve betonnen oppervlakken in de productie- en opslagruimtes en details in de kantoorruimtes worden gecombineerd.

Het administratieve deel van het gebouw met een combinatie van functionaliteit en comfort, zoals parket en keramiek verweven in ruime kantoren, omgeven door muren gepleisterd en geschilderd in rustige tinten. Ongeacht de tijd van het jaar zult u genieten van een aangename en comfortabele omgeving in de faciliteit, aangezien de verwarming wordt verzorgd met behulp van moderne systemen en airconditioning zorgt voor een aangename temperatuur in de kantoorruimtes.

De aansluiting op de gemeentelijke infrastructuur is zeer goed, je hebt namelijk een gegarandeerd aansluitvermogen van 550 kW. Een bijkomend potentieel is de implementatie van fotovoltaïsche energie op het dak van het gebouw. Dit uitzonderlijke pand is de juiste gelegenheid voor uw bedrijf en bedrijfsgroei.

Het is ook een zeer goede investeringsmogelijkheid, want door te huren aan zeer scherpe huurprijzen, behaalt u een ROI van 7,3%, en dit aan slechts €4/m2 voor het magazijngedeelte en €6/m2 voor het kantoorgedeelte, maar uiteraard is het ook mogelijk om hogere prijzen te realiseren aangezien de gemiddelde huurprijs op de markt 15 tot 20% hoger ligt.

Wij nodigen u uit om vandaag deel uit te maken van dit succesverhaal en contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Contactpersoon: Daniel Angel Sauli e-mail: daniel.sauli@kwslovenia.com telefoon: +386 41 419 912

Ruimten

Vloeren1
Kantoren1

Oppervlakken

Leven4483 m²
Kavel6117 m²

Marburg an der Drau

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeBedrijfspand
VoorwaardeGoede conditie
Bouwjaar1968
Renovatiejaar2016
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens