Duplex Vrijstaand Huis met 5 Slaapkamers in Bursa Nilüfer

Özlüce
Huis • 6 kamer(s) • 5 bed. • 5 bad. • 341 m² • 1de verdieping • ref: YEI-00166-24769
€ 1.090.871
Duplexhuis met Zwembad in Bursa Nilüfer

Het duplexhuis is gelegen in de regio Özlüce van Nilüfer, Bursa. Özlüce is een moderne wijk die bekend staat om zowel villa's als moderne woningbouwprojecten, meestal met laagbouw. Het is ook de thuisbasis van restaurants en cafés, evenals particuliere onderwijsinstellingen. Özlüce ligt ook dichtbij de metrolijn en is een knooppunt voor alle openbaar vervoersroutes, waardoor het een aantrekkelijk centrum is. De nabijheid van NOSAB, de grootste georganiseerde industriële zone van Bursa.

Het huis te koop in Bursa Nilüfer is gelegen in Özlüce, in de wijk 19 mei, dichtbij openbaar vervoer, alle voorzieningen voor de dagelijkse behoeften, markten, winkels, scholen en moskeeën. Het project ligt ook op 2,5 km van het Dörtçelik Kinderziekenhuis, 4 km van de Uludağ Universiteit, 6 km van het Bursa City Hospital, 18 km van de Mudanya Ferry Pier, 29 km van Uludağ en 123 km van de luchthaven Sabiha Gökçen.

Het duplexhuis ligt in een boetiekcomplex met in totaal 5 huizen. Elke woning beschikt over een inpandige parkeerplaats voor twee auto’s, een vrijstaande tuin en een privézwembad.

Het interieurontwerp van het huis wordt incompleet opgeleverd, alleen de buitenkant, de groenvoorziening en het zwembad worden nog afgewerkt. De woning beschikt over vijf slaapkamers, alle slaapkamers hebben een en-suite badkamer en drie slaapkamers hebben een kleedkamer. De woonkamer van 52 m² met uitzicht op de tuin en het terras van 50 m² op de bovenverdieping zijn de ruimste en nuttigste woonruimtes van het huis. In de woning wordt gebruik gemaakt van vloerverwarming en de warmte- en geluidsisolatie is voorzien van steenwolcoating.


YEI-00166

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers5
Badkamers5
Balkons4

Oppervlakken

Leven341 m²
Totaal390 m²
Balkon
Satelliet-tv
Zwembad

Özlüce

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2024