Nieuwbouw Appartementen met Chique İnterieur in Keçiören Ankara

Karakaya
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 115 m² • ref: ESB-00254-35379
€ 79.945
€ 83.108-3.163
Nieuwbouw Appartementen in een Boetiekproject in Keçiören Ankara

De nieuw gebouwde appartementen met luxe details in het ontwerp liggen in de wijk Keçiören in Ankara. Keçiören is een populaire woonomgeving met verschillende dagelijkse voorzieningen en sociale activiteiten. Als centrale wijk van Ankara biedt Keçiören een groot investeringspotentieel.

De appartementen te koop in Ankara bieden gemakkelijk toegang tot verschillende voorzieningen. Ze liggen op 5,3 km van het Forum Winkelcentrum, 6,3 km van het Kösrelik Park, 14,6 km van het hogesnelheidstreinstation, 15,6 km van het Kızılay Plein, 18,9 km van de luchthaven Esenboğa en 22 km van Atakule.

Het 5 verdiepingen tellende gebouw heeft een modern design en voorzieningen voor een comfortabele en veilige leefruimte. Het beschikt over een lift, berging, beveiligingscamera, satelliettelevisie, gemeenschappelijke tuin en parkeerplaats.

De appartementen zijn verdeeld in 3 en 4 slaapkamers, een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een kleedkamer, een terras en een balkon. Het appartement is uitgerust met behang, een kapstok in de gang, een douchecabine, een Hilton wastafel, LED plafondverlichting, kwaliteits houtwerk en laminaat en natte vloerbedekking.


ESB-00254

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven115 m²
Totaal130 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Terras

Karakaya

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2024