Huis voor Kopen in Sarlat-la-Canéda, Frankrijk

Sarlat-la-Canéda
Huis • 5 kamer(s) • 4 bed. • 150 m² • ref: 1446753
€ 208.000
iad Frankrijk - Stephane Atangana biedt: Een zeldzame kans die u niet mag missen in Sarlat la Canéda! Deze tweedelige woning biedt niet alleen een veelzijdige leefruimte, maar ook een klein bijgebouw (een borie) om aan al uw behoeften te voldoen.

Ontdek op de eerste verdieping drie lichte slaapkamers, een woonkamer en een moderne keuken, die een ideale setting bieden voor het gezinsleven. Op de begane grond bevindt zich een zelfstandige studio, ideaal voor gasten of als extra bron van inkomsten, evenals een handige garage voor uw auto en projecten.

Geniet bovendien van het extra voordeel van een charmant bijgebouw, perfect voor extra opslagruimte, een werkplaats of zelfs een speelkamer voor de kinderen.

Deze woning ligt dicht bij winkels, medische diensten en het historische stadscentrum en biedt de perfecte mix van gemak en rust. Mis deze kans niet! Neem vandaag nog contact met mij op om een bezichtiging te regelen

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Informatie over de energieclassificatie van deze woning: ENERGIE-klasse D-index 214 en KLIMAAT-klasse D-index 45. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van de heer Stephane Atangana EI (ID 60752), onafhankelijke vastgoedmakelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van Brive onder het nummer 420696833, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers5
Vloeren1
Slaapkamers4

Oppervlakken

Leven150 m²
Kavel1600 m²
Terras

Sarlat-la-Canéda

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
D
214
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
D
45