voormalig Relais de diligences

Neuvic
Vastgoed • 6 kamer(s) • 4 bed. • 214 m² • ref: IP19109
€ 355.000
Hoe niet in de ban te raken van deze voormalige 18e-eeuwse koetsiersherberg, zorgvuldig gerenoveerd met hoogwaardige materialen!
Gelegen op slechts 1 uur van Bordeaux via de snelweg, en dicht bij alle voorzieningen, geven de rust van de plaats en de groene omgeving het veel rust.
In het hart van een park van meer dan 3000 m2 volledig omheind, verwelkomt een robuust eerste gebouw u met zijn 214 m2 woonoppervlak op 2 niveaus.
Een grote hal leidt naar een keuken met zijn monumentale open haard en zijn originele terracotta vloertegels, vervolgens baadt een eetkamer met een "chatelain" -look van bijna 30 m2 in het licht door het raam op het zuiden. Vanaf hier is er toegang tot een woonkamer van meer dan 38 m2 die uitkomt op een terras. Een klein toilet met een oosterse uitstraling maakt dit niveau compleet.
Vervolgens leidt een brede houten trap naar boven. Vier grote slaapkamers zijn verdeeld over dit niveau, waarvan één met een waterpunt, en een familiebadkamer met douche, wastafel en toilet, verfraaien dit niveau.
De zolder is geïsoleerd met geblazen cellulose maar kan worden omgebouwd.
Aan de comfortkant: de daken zijn volledig vernieuwd, hoogwaardige dubbele beglazing, verwarming met warmtepomp omkeerbare airconditioning, individuele sanitaire voorzieningen, met de mogelijkheid om het huis te voorzien van water voor de sanitaire voorzieningen.
Aan de kant van het bijgebouw: Een schuur van 60 m2 biedt plaats aan meerdere voertuigen, een varkensstal, een werkplaats, een oude kelder, een houtschuur en een binnenplaats met broodoven zijn nog steeds troeven voor dit zeer innemende pand.
Ten slotte zijn in de voormalige duiventil een doucheruimte en een zomerkeuken ingericht.
Dit familiebezit maakt een snelle installatie zonder werk mogelijk, mis deze geweldige kans niet! - Advertentie geschreven en gepubliceerd door een agent -

Ruimten

Kamers6
Vloeren1
Slaapkamers4
Toiletruimten2
Parkeerplaatsen (buiten)1
Doucheruimten2

Oppervlakken

Leven214 m²
Kavel3148 m²
Zwembad

Neuvic

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het platteland
TypeHuis
Bouwjaar1800
VerwarmingAirconditioning, Individueel, Warmtepomp
Energie-efficiëntiegraad
D
188
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
B
6