Comfortabele Appartementen in Complex met Zwembad in Bursa

Güzelyalı Eğitim
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 151 m² • 3de verdieping • ref: YEI-00036-34679
€ 178.389
Stijlvolle Appartementen te Koop in de Buurt van Sociale Voorzieningen in Bursa Mudanya

Deze stijlvolle appartementen liggen in de wijk Güzelyalı en bieden de mogelijkheid om een levensstijl te omarmen die verweven is met grote groene gebieden en een prachtig uitzicht op de Marmara Zee. Güzelyalı belooft ook een rustig en vredig gezinsleven met gemakkelijke toegang tot alle sociale, lokale en dagelijkse behoeften.

De appartementen te koop in Bursa liggen zeer dicht bij de Mudanya-Bursa snelweg en Osmangazi. De appartementen liggen op 5 minuten van het Güzelyalı strand en IDO ferry pier, 10 minuten van het Mudanya strand en BUDO veerboothaven, 17 minuten van Korupark en Endulus Park winkelcentrum, 20 minuten van de centrale gebieden van Bursa, 50 minuten van de luchthaven Yenisehir, 1 uur van Uludag met de auto of kabelbaan, 1 uur van Istanbul met de auto via de Osmangazi brug en 1,5 uur van Istanbul met de veerboot.

Dit project heeft 360 appartementen en commerciële ruimtes en 30 blokken in totaal. Het complex omvat 35.000 m² grondoppervlakte en 16.500 m² groene zone. Het complex heeft een eigen overdekte parkeerplaats voor elk appartement, een parkeerplaats buiten, een kinderclub, binnen- en buitenspeeltuinen voor kinderen (PlayStation, tafelvoetbal, enz.), een vrouwenclub, een beautycentrum, kapper, semi-olympisch en overdekt zwembad, sauna, Turks bad, masjid, sportcentrum, café, beheerkantoor, professioneel complexbeheer, wandelpad, tuinhuisjes, picknickplaatsen, decoratieve zwembaden, straatmeubilair, markt en andere commerciële diensten, 24/7 bewakingscamerasysteem en bewakingsdienst.

Er zijn 3-kamerappartementen en 3- en 4-slaapkamer duplexappartementen in het complex. De appartementen met 3 slaapkamers bestaan uit een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon. De appartementen zijn uitgerust met hoogwaardige apparatuur zoals gipsplaten, video-intercomsysteem, douche, PVC ramen met binnenlamellen, speciaal ontworpen garderobe- en badkamermeubels, hoogbeveiligde stalen deur, vloerverwarmingssysteem inclusief balkon, plafondhoogte van 2,90 cm, sanitair, keramische en laminaatvloeren. De duplex-appartementen hebben ook houten trappen en smeedijzeren toepassingen.


YEI-00036

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons2

Oppervlakken

Leven151 m²
Totaal165 m²
Balkon
Barbecue
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Zwembad

Güzelyalı Eğitim

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
TypeAppartement
Bouwjaar2022