Modern huis met 3 slaapkamers in een rustige gemeenschap

Cóbano, Tambor Tropical Access Rd
Huis • 3 bed. • 2 bad. • 108 m² • Begane grond
€ 195.303

Welkom in je droomretraite in een serene gemeenschap! Genesteld in het hart van rust, is dit nieuw gebouwde, volledig ingerichte huis een toevluchtsoord op slechts een korte loopafstand van een afgelegen strand, met kilometerslange schaduwrijke junglepaden langs een adembenemende kustlijn. Dompel jezelf onder in de natuurlijke schoonheid die dit toevluchtsoord omringt, waar een boetiekhotel in de buurt, een charmant restaurant en een pittoreske lokale waterval op je verkenning wachten, allemaal op loopafstand.

Gemak ontmoet het paradijs, want de onlangs geopende luchthaven van Cóbano ligt op slechts 20 minuten afstand. Dit juweeltje met drie slaapkamers beschikt over ruime open gemeenschappelijke ruimtes, perfect om te ontspannen, te dineren en te entertainen. Het moderne ontwerp, met kamerhoge glazen deuren en grote ramen, baadt het interieur in overvloedig natuurlijk zonlicht. De robuuste constructie met blokken van gewapend beton zorgt voor duurzaamheid, terwijl het perceel van 610 vierkante meter voldoende buitenruimte biedt om de lokale fauna te omarmen en uw eigen oase te creëren - misschien zelfs een zwembad.

Uitgerust met airconditioning, plafondventilatoren en hoogwaardige energiezuinige apparaten, waaronder een wasmachine en droger in een aangewezen wasruimte, combineert dit huis naadloos luxe met bruikbaarheid. De uitstekende prestaties op Airbnb spreken over de allure van Tambor als een gewilde vakantiebestemming voor zowel Costa Ricanen als expats.

Bovendien ligt dit toevluchtsoord op het beroemde schiereiland Nicoya, een aangewezen Blauwe Zone - een bewijs van zijn status als een van de gezondste en gelukkigste plekken op aarde. Grijp de kans om dit idyllische huis en de pittoreske levensstijl die het biedt uw eigen te maken. Kom nu in actie en stap in een wereld van rust en ongeëvenaarde schoonheid!

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven108 m²
Kavel610 m²
Airconditioning
Voorzieningen verzameld door AI.
Wasmachine

Tambor Tropical Access Rd, Cóbano

TypeHuis
Bouwjaar2020