Welkom bij de belichaming van elegantie en comfort in Rehoboth Country Estate. Thuis is waar het hart is

Pietermaritzburg, Gladys Manzi, 260, 39 / Rehoboth
Aangrenzend huis • 3 bed. • 2 bad. • 172 m² • ref: 060c19f1-f66f-4430-965d-60c1cd72f407
€ 89.876

Dit herenhuis, genesteld in het hart van het gewilde Rehoboth, is een waar juweeltje dat wacht om ontdekt te worden. Deze residentie is beeldschoon vanaf het moment dat u door de deur stapt en heeft een erfenis als een van de eerste herenhuizen die zijn gebouwd, met ruime kamers en een open ontwerp dat eigentijdse charme uitstraalt. De prachtige volgroeide en goed geplande tuin draagt bij aan het karakter van dit prachtige huis.

Met 3 slaapkamers, waaronder een luxe hoofdbadkamer, en een lounge die naadloos overgaat in een serene veranda, waar u kunt genieten van het adembenemende panoramische uitzicht op de majestueuze Tafelberg van KZN. Waan je in de betoverende sfeer van de mooiste Kaap, hier in je eigen huis.

De allure gaat verder met een doordacht ontworpen indeling met een aparte bijkeuken, voorzien in al uw moderne gemakken met ruimte voor uw wasmachine, wasdroger en vaatwasser. Stap naar buiten naar uw eigen ommuurde binnenplaats, een rustig toevluchtsoord.

Ervaar het gemak van een dubbele garage en ruime parkeergelegenheid voor bezoekers, waardoor deze unit het op een na laatste huis in deze exclusieve laan is. Alsof dat nog niet genoeg is, kunt u er zeker van zijn dat u 24 uur per dag verzekerd bent, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Geniet van de luxe van het gemeenschapsleven met toegang tot een gemeenschappelijk zwembad en clubhuis, perfect voor het organiseren van familiebijeenkomsten of gewoon om in stijl tot rust te komen. Dompel jezelf onder in de pracht van zorgvuldig onderhouden tuinen, die een vleugje prestige toevoegen aan dit uitzonderlijke complex.

Dit herenhuis is een klasse apart en belichaamt verfijning en warmte en biedt een levensstijl van ongeëvenaarde schoonheid en comfort. Mis deze zeldzame kans niet! Als het al uw vakjes aanvinkt, grijp dan het moment en plan vandaag nog uw privébezichtiging.

Uw droomhuis wacht op u - doe dat telefoontje en laat ons u verwelkomen in uw nieuwe toevluchtsoord.

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2
Garages (binnen)2
Parkeerplaatsen (buiten)4

Oppervlakken

Leven172 m²
Intern172 m²
Airconditioning
Garage
Internet
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Afwasmachine
Tuin
Wasmachine

Gladys Manzi, 260, 39 / Rehoboth, Pietermaritzburg

Middelbare school
Openbaar vervoer
Winkels
ID7002001-49550