Chique Appartementen in Sotogrande Cádiz op Ideale Locatie

Sotogrande
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 100 m² • ref: CDZ-00012-21046
€ 830.000
Chique Appartementen in Sotogrande, Cádiz in Complex met Hotelconcept

De appartementen bevinden zich in Sotogrande, gemeente San Roque in het district Cádiz. Sotogrande ligt aan de westkant van de Costa del Sol en is een goed ontwikkelde woonwijk. Met een mild klimaat het hele jaar door, gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen en een rustige leefruimte is het gebied de ideale plek geworden om appartementen te koop in Sotogrande Cadiz te kopen.

De appartementen bevinden zich in een prestigieuze omgeving. Alle sociale en dagelijkse voorzieningen zijn binnen een paar minuten te bereiken vanaf de appartementen in Sotogrande Cadiz. Het project wordt omringd door golfbanen en ligt op 5 km van de pittoreske stranden en de jachthaven van Sontograne, op 30 minuten rijden van Marbella en op 1 uur rijden van de internationale luchthaven van Malaga.

Het project biedt verschillende typen appartementen met verschillende aantallen slaapkamers en voorzieningen zoals golf- en tennisbanen, restaurants, gezondheidsdiensten, wandelpaden, fietsroutes en gebieden voor watersporten.

De natuurvriendelijke appartementen in Sotogrande Cadiz bieden een moderne levensstijl met de nodige voorzieningen. De slim ontworpen appartementen bieden op elk moment van de dag veel zon dankzij de grote ramen. Naast de grote gebruiksruimtes bieden de terrassen een grotere leefruimte. De appartementen zijn uitgerust met vloerverwarming, aerothermische airconditioning en moderne badkamers ingericht met bekende merken in Italiaanse stijlen. Elke appartement heeft een parkeerplaats voor 2 auto's en grote opslagruimtes.


CDZ-00012

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven100 m²
Totaal100 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Lift
Sauna
Tennis
Terras
Zwembad

Sotogrande

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2024
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens