Uitzonderlijke opportuniteit, Grond te koop in Sainte-Maxime, Côte d'Azur

Sainte-Maxime
Bouwgrond • ref: 474
€ 661.500
Droomt u ervan een woning te bezitten aan de prestigieuze Franse Rivièra? Zoek niet verder!

Omschrijving: __________:

Welkom in de parel van de Franse Rivièra, in Sainte-Maxime, waar gouden zandstranden en de mediterrane zon op u wachten. We zijn verheugd u een zeldzame kans te kunnen bieden: een bouwgrond van ongeveer 1570 m2, genesteld in de beschermde en betoverende omgeving van Sainte-Maxime, een zeldzame parel aan de Franse Rivièra.

Kenmerken van het terrein:

Royale uitgestrektheid: Ongeveer 1570 m2 biedt weelderige ruimte voor het creëren van uw droomresidentie.
Onderhouden kavel: Klaar om de realisatie van uw grootste architecturale ambities te verwelkomen.
Ideale locatie: Op een steenworp afstand van de beroemde stranden van Sainte-Maxime, waar de horizon overgaat in het mediterrane azuurblauw.
Veilige omgeving: In het hart van een beschermd domein, dat rust en sereniteit biedt.
Lokalisatie:

Sainte-Maxime belichaamt de essentie van mediterrane charme, met zijn Franse chic, zijn Provençaalse zoetheid van het leven en een veelheid aan activiteiten aan zee. U bevindt zich op een ideale locatie in de buurt van zandstranden, restaurants met Michelin-sterren, elegante winkels en culturele activiteiten.

Unieke kans:

Deze bouwkavel is veel meer dan alleen een stuk grond; het belichaamt de droom van een leven onder de zon van de Franse Rivièra. Dit is de uitzonderlijke kans om uw eigen oase van rust te creëren, op maat en volgens uw wensen, op een van de meest begeerde locaties in de Middellandse Zee.

Prijs 661 500 € makelaarskosten betaald door de verkoper.

De prijs van deze grond weerspiegelt de zeldzaamheid en waarde van de toplocatie. Voor meer informatie nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om de specifieke kenmerken, lokale regelgeving en de vele mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn te bespreken.

Mis deze unieke kans niet om uw droomhuis aan de Franse Rivièra waar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om deze kans te verkennen en uw meest ambitieuze vastgoedprojecten tot leven te brengen.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.
Deze advertentie wordt u aangeboden door SALHI MOSTEPHA - - NoRSAC: 34178327200071, Ingeschreven ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van LILLE

Oppervlakken

Kavel1570 m²

Sainte-Maxime

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens