Appartement in nieuw gebouw met zeventig meter van het strand

Herceg Novi, 116 Njegoševa, Herceg - Novi, Montenegro
Nieuw appartement • 1 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 30 m² • Kelder
€ 60.000

De woning is gelegen in de baai van Kotor in de stad Bijela, gemeente Herceg Novi (12 km van Herceg Novi, 2 km van Kamenara-veerboot, 20 km van Kotor, de luchthaven van Tivat ligt op ongeveer 12 km afstand, dat wil zeggen 30 minuten met de veerboot). Er zijn verschillende hotels, veel privé-appartementen te huur, verschillende restaurants, cafés, tavernes, apotheken, bakkerijen, winkels, benzinestations, autowasstraten, gezondheidsfaciliteiten, markten, basisscholen, kleuterscholen.

 

De stranden in Bijela zijn het meest divers (grind, steen, fijn grind, grof zand, zand, beton) en er zijn er veel. De toegang tot alle stranden is gratis, ook de stranden van het hotel. Het water is schoon en heeft een hoge kwaliteitscategorie in de analyses.

 

70m van de zee en het eerste strand. Rondom dat object zijn markten, banken, koffiewinkels, restaurants, veel plaatsen die je nodig hebt om te wonen. Ook Kumbor (Portonovi) is dichtbij, ongeveer 7 meter met de auto. De veerboot ligt op 3 minuten met de auto. Voorziene parkeerplaats, lift. De faciliteit is beveiligd met camera's.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers1
Badkamers1
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlakken

Leven30 m²
Airconditioning
Alarm
Beveiliging
Garage
Intercom
Internet
Lift
Parkeerplaats
Satelliet-tv

116 Njegoševa, Herceg - Novi, Montenegro, Herceg Novi

Onbelemmerd weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2023