IN HET HART VAN BEUSON-NENDAZ

1996 Conthey
Appartement • 2.5 kamer(s) • 42 m² • 1de verdieping • ref: 1239332
€ 163.917
Welkom in dit charmante appartement gelegen in een traditioneel chalet, in het hart van het pittoreske dorpje Beuson-Nendaz. Als u op zoek bent naar een rustige plek om nieuwe energie op te doen in een prachtige alpine omgeving, dan is dit het appartement voor u.

Het chalet bestaat uit slechts twee appartementen, wat u een rustig en privé leven garandeert. U kunt genieten van een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met douche, toilet, wastafel, een ruime woonkamer en een comfortabele slaapkamer. Daarnaast staat er een kelder tot uw beschikking om uw ski's, fietsen en meer op te slaan.

De parkeerplaats inbegrepen in de verkoopprijs bevindt zich aan de kant van de weg, waardoor u het hele jaar door gemakkelijk bereikbaar bent. U kunt ook profiteren van een traditionele kwartschuur die u extra opslagruimte biedt.

Als u op zoek bent naar een pied-à-terre dicht bij het skigebied, die zowel comfort als authenticiteit biedt, mis dan deze unieke kans niet.

Je hebt ook de mogelijkheid om het hele chalet met de twee appartementen te kopen, voor een nog meer privé en vredig leven.

Wacht niet langer met het organiseren van een bezoek en ontdek deze unieke plek. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om uw bezoek te plannen.

Ruimten

Kamers2.5
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlakken

Leven42 m²
Bruikbaar48 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Conthey

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de bergen
TypeAppartement
Bouwjaar1834
Renovatiejaar2020