Huis met 5 individuele appartementen

Portorož
Huis met appartementen • 6 bad. • 270 m²
€ 1.700.000

Een uitzonderlijke kans is dat we een prachtig huis met drie verdiepingen kunnen presenteren, genesteld in het hart van Portorož, met een royale oppervlakte van 270 m2 en bestaande uit vijf verschillende appartementen. Deze residentie biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op de open zee en belichaamt het luxueuze leven aan de kust. Gelegen op een ruim perceel van 545 m2, biedt het een harmonieuze mix van comfort, elegantie en investeringspotentieel.

Oorspronkelijk gebouwd in 1979, onderging het pand een uitgebreide renovatie van 2016 tot 2022, waardoor moderne voorzieningen en esthetische allure werden gegarandeerd. Dit aanbod komt tegemoet aan zowel residentiële als ondernemersambities en is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een woning in combinatie met de mogelijkheid om appartementen te huren.

Op de begane grond bevindt zich een driekamerappartement met een exclusieve tuin, momenteel verhuurd voor langdurige bewoning, naast een eenkamerappartement met een charmant terras. De eerste verdieping omvat een ruime eigenaarssuite, compleet met pittoreske terrassen en toegang tot de tuin. In de tuin zijn er voorzieningen zoals een wijnkelder, een barbecuepaviljoen van 35 m2 en een zomerkeuken, perfect voor buitenentertainment en ontspanning.

Als u naar de tweede verdieping gaat, ziet u een hoge zolderruimte met twee onberispelijk ingerichte appartementen, elk met een betoverend uitzicht op zee en privéterrassen. De verwarming wordt efficiënt verzorgd door een warmtepompsysteem, aangevuld met individuele airconditioningunits in alle appartementen. Bovendien is elke unit doordacht ingericht en straalt het verfijnde smaak en comfort uit.

Gemak staat voorop, met essentiële stadsinfrastructuur binnen handbereik te voet. Bovendien beschikt het pand over voldoende parkeergelegenheid, die plaats biedt aan maximaal acht voertuigen, wat de toegankelijkheid en bruikbaarheid ten goede komt.

Met een prijs van 1.700.000 euro vertegenwoordigt dit exclusieve aanbod een zeldzame kans om een prestigieuze residentie in Portorož te verwerven, waarbij weelde, functionaliteit en investeringspotentieel worden geharmoniseerd in één buitengewoon pakket.

https://altum-capital.eu/en/investment/26926/

Ruimten

Vloeren3
Badkamers6
Appartementen5
Parkeerplaatsen (buiten)8

Oppervlakken

Leven270 m²
Kavel545 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Barbecue
Gemeubileerd
Internet
Parkeerplaats
Tuin
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras
Wijnkelder

Portorož

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeHuis
VoorwaardeGoede conditie
Bouwjaar1979
Renovatiejaar2022
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens