Huis voor Kopen in Puigderrós, Spanje

Puigderrós
Rijtjeshuis • 4 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 147 m² • ref: MDR00337/10947
€ 1.050.000
Moderne nieuwe halfvrijstaande woning met dakterras en zwembad in een geweldige woonwijk van Llucmajor, op slechts een steenworp afstand van de zee.

Op slechts 20 minuten van de luchthaven bouwt een gerenommeerde projectontwikkelaar halfvrijstaande woningen van hoge kwaliteit met een hoogwaardige inrichting.

Op een ruime 173 m² bouwoppervlak is er een open woon / eetkamer met aangrenzende open keuken (varianten optioneel te kiezen), op de begane grond 1 slaapkamer die ook gebruikt kan worden als kantoor of leeszaal, een bijkeuken en een gastentoilet.

Een trap leidt naar de bovenverdieping, waar een ruime ouderslaapkamer met kleedkamer en badkamer en suite op u wacht, vanaf hier stapt u op uw balkon met uitzicht op het zwembad. Verder zijn er nog 2 slaapkamers en een badkamer. Een andere trap leidt naar uw dakterras van 30 m² met uitzicht op de kliffen.

Zodat u het hele jaar door kunt genieten van het comfort in uw nieuwe huis, is er vloerverwarming en airconditioning warm/koud - via leidingen en de installatie van een zeer efficiënte warmtepomp.

Het terras is voorzien van een drainagesysteem, verlichting en een elektriciteitsaansluiting. Bovendien is het gedeelte van het terras buiten, dat deel uitmaakt van de woonkamer, om veiligheidsredenen voorzien van een speciale antislipbekleding voor buitenruimtes.

2 parkeerplaatsen (optioneel met laadstation) ronden dit geweldige aanbod af.

De voltooiing is gepland voor november 2023.

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers3

Oppervlakken

Leven147 m²
Kavel320 m²
Airconditioning
Terras
Zwembad

Puigderrós

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens