Huis voor Kopen in Águilas, Spanje

Águilas
Huis in dorp • 3 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 273 m² • ref: 21956/8253
€ 380.000
Corporación Inmobiliaria Aguilas verkoopt deze prachtige cortijo op slechts 9 minuten van het hart van Aguilas. Deze cortijo van 273m² biedt drie ruime slaapkamers, twee badkamers, een keuken en een woon/eetkamer.
De woning is gloednieuw en is volledig gerenoveerd tot een zeer hoge standaard. Het huis ligt op een omheind terrein van 2,5 hectare. Het heeft ook een garage. Op 11 km van de golfbaan. Afstand tot de luchthaven van Alicante: 170 km.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat deze kans niet aan je voorbijgaan!

Águilas is een prachtige havenstad gelegen in het hart van de Costa Cálida. De zeevarende traditie wordt nu gecombineerd met een breed scala aan toeristische attracties, een van de belangrijkste attracties is de uitgestrekte kustlijn. Deze zeevarende stad biedt bezoekers een uitgebreide kustlijn van 34 kilometer, een feit dat, samen met een benijdenswaardige gemiddelde temperatuur, het een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Murcia maakt. We vinden er afgelegen baaien en stranden met spiegelend water en enkele van de beste gebieden van de Middellandse Zeekust om te duiken, dankzij de uitstekende rotsachtige zeebodem, vooral op het eiland Fraile en in het gebied van de rots van Cabo Cope. In de omgeving van Águilas kun je andere plekken van ongewone schoonheid ontdekken, zoals het beschermde landschap Cuatro Calas. Binnen de feestkalender van Águilas is het de moeite waard om het carnaval te noemen, dat is uitgeroepen tot festival van internationaal toeristisch belang.

Corporación Inmobiliaria is een makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in het bemiddelen bij de aan- en verkoop van onroerend goed. We hebben momenteel een kantoor in Águilas, in de wijk Plaza de España. Vijfentwintig jaar ervaring garanderen onze professionaliteit en striktheid in de ontwikkeling van onze commerciële activiteit. We zijn momenteel gevestigd in de steden Murcia, Lorca, Águilas, de kust van Almería en Orihuela Costa, en we hebben ook een brede portefeuille van eerste en tweedehandse eigendommen tot je beschikking.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven273 m²
Kavel24000 m²
Barbecue
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage

Águilas

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de stad
Uitzicht op het platteland
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens