Halfvrijstaande Huizen met Uitzicht op Zee in Aydın Kuşadası

Soğucak
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 130 m² • 1de verdieping • ref: CII-00002-35533
€ 287.031
Halfvrijstaande Huizen met Zeezicht in Complex Dichtbij Strand in Aydın Kuşadası

De halfvrijstaande huizen zijn gelegen in de wijk Kuşadası van Aydın. De havenstad Kuşadası is beroemd vanwege toeristische doeleinden. Het is een vakantiegebied dat geschikt is om het hele jaar door te wonen en een hotspot voor cruiseschepen met zijn antieke steden, zandstranden en natuurgebieden.

De huizen zijn ideaal om een huis in Aydın Kuşadası te kopen, omdat ze dicht bij de belangrijkste omliggende punten liggen. De villa's liggen op 1,5 km van de zee en het strand, 4 km van het winkelcentrum, 10 km van Dames Strand, 13 km van de jachthaven, 30 km van de oude stad Efeze en 75 km van de luchthaven Adnan Menderes.

De huizen zijn gelegen in een complex geschikt voor 4-seizoenen wonen. Het complex beschikt over een totale grondoppervlakte van 100.000 m². In het complex is er een gemeenschappelijk buitenzwembad, een kinderspeelplaats, een tennisbaan, een basketbalveld, een parkeerterrein buiten, een markt en een winkelgebied.

De halfvrijstaande huizen zijn uitgerust met een tuinterras, balkon, privétuin, aparte keuken, en-suite badkamer, elektrische zonwering, gelamineerde en keramische vloercoatings, airconditioning, stalen buitendeur, douchecabine en PVC-ramen.


CII-00002

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
Balkons2

Oppervlakken

Leven130 m²
Totaal170 m²
Airconditioning
Balkon
Satelliet-tv
Tennis
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Tuin

Soğucak

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2023