Bring Out The Money Honey - Een ongelooflijke kans wacht in Bo Oakdale, Bellville!

Bellville
Vrijstaand huis • 4 bed. • 3 bad. • 313 m² • ref: 21f79ab1-a5cc-4b19-b933-d1a506d25039
€ 141.063

!! HAAL HET GELD TEVOORSCHIJN SCHAT!! 

Een ongelooflijke kans wacht op zowel huizenkopers als slimme investeerders in de levendige gemeenschap van Bo Oakdale, Bellville.

Voor de huizenkoper is deze woning meer dan alleen bakstenen en mortel, het is een schat aan moderne functies en voorzieningen die u volkomen verbaasd zullen achterlaten!

Voor de slimme belegger wacht een toegangspoort tot eindeloze kansen en mogelijkheden. Met Tygerberg Campus op slechts een steenworp afstand (0,95 kilometer), stelt u zich het lucratieve potentieel voor om dit pand om te vormen tot gewilde studentenhuisvesting. De vraag is groot en de kans ligt voor het oprapen.

Offer: 

4 slaapkamers, 3,5 badkamers, veelzijdige woonruimtes voor comfort, ruime moderne keuken, braaikamer met prachtig ontworpen onderhoudende ruimtehoed leidt naadloos naar een uniek, rond zwembad, perfect voor het hosten van bijeenkomsten en het creëren van blijvende herinneringen. Enkele geautomatiseerde garage met directe ingang naar het huis en beveiligde overdekte parkeerplaats.

Extras:

Uitgerust met een omvormer, omgekeerde osmose-installatie, zonnepanelen, watertanks, zonnegeiser en een boorgat, waardoor duurzaamheid en efficiëntie worden gegarandeerd.

Alleen serieuze kopers - Laat deze kans niet door je vingers glippen, dit is je kans om een stukje paradijs in Bo Oakdale te bezitten.

Aarzel niet, bel nu om een bezichtiging in te plannen en de deur naar uw toekomst te openen!

Bezichtigingen alleen op afspraak!

Ruimten

Slaapkamers4
Badkamers3
Toiletruimten1
Garages (binnen)1
Parkeerplaatsen (binnen)1
Parkeerplaatsen (buiten)4

Oppervlakken

Leven313 m²
Kavel495 m²
Intern313 m²
Airconditioning
Alarm
Garage
Satelliet-tv
Zwembad

Kaapstad

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Middelbare school
Openbaar vervoer
Snelweg
Sportcentrum
Winkels
Ziekenhuis
Northeast oriëntatie
TypeHuis
VerwarmingSolar
ID7002001-49856