Geweldig land met uitzicht op de oceaan van de baai van Sosua

Sosúa
Perceel
€ 156.236

Introductie van een eersteklas stuk onroerend goed, genesteld in de pittoreske heuvels van Los Cerros in Sosua, Dominicaanse Republiek, met een adembenemend panoramisch uitzicht op de prachtige oceaanbaai. Dit perceel van 1002 m2 biedt een ongeëvenaarde kans voor particulieren die hun droomhuis of vastgoedbelegging willen bouwen in een idyllische tropische omgeving.

Of men nu een privé-toevluchtsoord met uitzicht op het azuurblauwe water voor ogen heeft of wil profiteren van de lucratieve toeristische markt met een huurwoning, de mogelijkheden zijn net zo grenzeloos als de horizon die zich uitstrekt voor dit betoverende perceel.

Met zijn royale afmetingen en indrukwekkende uitkijkpunt belooft het land niet alleen ontzagwekkende vergezichten, maar ook voldoende ruimte voor architectonische creativiteit en landschapsarchitectuur om de natuurlijke schoonheid van de omgeving aan te vullen. Bovendien zorgt de ligging in het gewilde Los Cerros-gebied voor zowel rust als toegankelijkheid en biedt het een perfecte balans tussen afzondering en gemak.

Oppervlakken

Kavel1000 m²

Sosúa

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.