Huis voor Kopen in Otomin, Polen

Otomin, pomorskie, Szmaragdowa
Huis • 5 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 186 m² • ref: PAN218087
€ 353.422
DE AANBIEDING IS ALLEEN BIJ ONS GELDIG ! HET PERFECTE HUIS VOOR UW GEZIN!

LOCATIE: De woning is gelegen in Rębiechowo, direct naast Banin, in de buurt van de luchthaven Lech Wałęsa. Rustige en vredige buurt. De directe omgeving is een lage, intieme eengezinswoning. De locatie garandeert een zeer goede toegang met de auto en PKP/SKM naar Gdańsk, Gdynia, evenals Żukowo en Chwaszczyna. De dichtstbijzijnde winkels zoals Lidl, Biedronka, Max & Xavier en vele anderen liggen op slechts 5 minuten rijden met de auto. Het Matarnia Retail Park en het Tri-City Landscape Park liggen op slechts 13 minuten afstand van de accommodatie. Er zijn tal van kleuterscholen en scholen voor de allerkleinsten. Het is een ideale plek om te wonen voor gezinnen met kinderen.

PERCEEL: Vlak, qua vorm vergelijkbaar met een rechthoek, de oppervlakte is 719 m2. Het perceel is prachtig ingericht en aangelegd. Een goed onderhouden tuin met talrijke beplanting ligt op het zuidwesten. Communicatie rondom het huis en in de tuin vindt plaats op verharde paden van kasseien. Entree en entree van het pand vanuit het noorden.

HUIS: Vrijstaand, gebouwd in 2016 van cellenbeton, geïsoleerd met 20 cm dik polystyreen. Gebruiksoppervlakte 165,48m2 + 24,49m2 garage (op de verdieping 184,65m2. Het dak is bedekt met prachtige keramische tegels. De woning is zeer goed onderhouden en heeft een zeer comfortabele indeling van kamers. Afgewerkt met hoogwaardige materialen. Op de begane grond is er een ruime woonkamer op het zuidwesten met toegang tot de tuin en het terras, een open volledig uitgeruste keuken met een eethoek, een badkamer met douche, een vestibule en een bijkeuken.

Een mooie eikenhouten trap met beglazing leidt naar de eerste verdieping. Op de bovenverdieping zijn er drie slaapkamers, een met een kast van het type commandant, een kantoor (of een andere slaapkamer) en een badkamer met een ligbad en een aparte douche. Het huis vereist geen financiële uitgaven en is klaar om in te trekken.

GEBOUW: Het wordt gekenmerkt door een zeer goede mate van isolatie van scheidingswanden van gebouwen, wat zich direct vertaalt in het minimaliseren van warmteverlies tot hun penetratie. De vloer op de grond en de dakhelling zijn geïsoleerd met een bovengemiddelde dikte van het isolatiemateriaal, waardoor het warmteverlies naar de grond zeer laag is. Het gebouw is zeer goed aangepast voor de installatie van een warmtepomp.

AANVULLENDE INFORMATIE:
- een grote garage in het lichaam van het gebouw
- centrale stofzuiger
- huis uitgerust met een 10 KW fotovoltaïsch systeem
- Gas/vloerverwarming door de gehele woning
- moderne open haard met warme luchtverdeling naar de kamers op de eerste verdieping
- houtschuur en kas op het perceel
- regenwateropvangsysteem voor de put en regenwatertank aangesloten op de goot
- Automatisch grasmaaisysteem
- energiezuinige ramen met een 3-ruitspakket - anti-inbraak
- Internet, glasvezel
- WiFi-netwerk op elke verdieping
- Rijke uitrusting voor tuinonderhoud inbegrepen in de prijs:
Robotmaaier met dockingstation, tuingereedschap met kruiwagen, trimmer, thuja-trimmer, grasmaaier, bronpomp, bewateringsset (twee wateraansluitpunten buiten). De uitrusting omvat ook een open haard met een rooster, een uitklapbaar rechthoekig zwembad 2,54x4,62 met een hoogte van 1,1 m met een ladder en een systeem voor filtratie en verwarming van water door zonne-energie en elektriciteit, een tuinparasol en tuinmeubelen: 4 stoelen, een tafel en een bank. In de houtschuur staat veel tuingereedschap.

IK NODIG JE UIT VOOR DE PRESENTATIE!

KOOP BIJ ONS - VOORDELIG EN VEILIG!

- 0% commissie van de koper (geldt voor aanbiedingen gemarkeerd met een KOOP geen commissie) en geen extra of verborgen kosten
- Wij garanderen een veilige aankoop en de beste prijs
- Wij bieden effectieve en gratis hulp bij het verkrijgen van een lening
- Wij geven professioneel advies bij de aankoop van een investering

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers2
Badkamers2

Oppervlakken

Leven186 m²
Kavel719 m²
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Internet
Tuin

pomorskie, Szmaragdowa, Otomin

TypeHuis
Bouwjaar2016
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens