Vrijstaande villa van 5,5 kamers nabij het centrum

Moudon
Huis • 5.5 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 188 m² • ref: BA-120082-3
€ 1.326.282
Ideaal voor een gezin

Ontdek deze prachtige vrijstaande villa gelegen in een rustige woonwijk, genietend van de onmiddellijke nabijheid van alle voorzieningen.

Deze woning met 5,5 kamers is gebouwd in 2008 en is in de loop der jaren regelmatig onderhouden dankzij de verschillende uitgevoerde installaties en in het bijzonder de installatie van zonnepanelen die de energiekosten aanzienlijk verlagen.

Verdeeld over 2 niveaus en een kelder, omvat het huis een prachtige inkomhal die u eerst naar een kantoorruimte en een doucheruimte met toilet leidt, vervolgens naar grote lichte kamers zoals de woonkamer met houtkachel, de eetkamer en tenslotte de keuken. Merk op dat het terras en de tuin toegankelijk zijn vanuit de gehele woonkamer.

Boven heeft het slaapgedeelte een master bedroom met en-suite doucheruimte, 3 ruime slaapkamers en een badkamer met hoekbad, dubbele wastafel en toilet.

In de kelder kunt u genieten van twee grote kamers verwarmd door radiator (momenteel omgebouwd tot een speelkamer/tv-hoek en een kantoor), een kelder en een wasruimte / technische ruimte. Het is ook mogelijk om via dit niveau naar buiten te gaan.

Wat de buitenfaciliteiten betreft, kunt u optimaal profiteren van het betegelde terras en de barbecueplaats uit het zicht. De volledig omheinde en zeer goed onderhouden tuin stelt u in staat om in alle rust te ontspannen.

Een autoomheining en verschillende parkeerplaatsen buiten maken dit prachtige pand compleet.

De 360° virtuele tour: https://nodalview.com/s/0muPYgwV9C2Qxow1DAeXUc

Ruimten

Kamers5.5
Vloeren3
Slaapkamers4
Badkamers3

Oppervlakken

Leven188 m²
Bruikbaar282 m²
Totaal782 m²
Barbecue
Terras

Moudon

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Dagopvang
Hogesnelheidstreinstation
Middelbare school
Openbaar vervoer
Park
Winkels
Uitzicht op groene omgeving
Uitzicht op het platteland
Zuiden oriëntatie
TypeHuis
VoorwaardeUitstekende conditie
Bouwjaar2008
VerwarmingVloerverwarming, Gas
OmgevingRustig