Vrijstaande Villa in Adabükü, Geschikt voor Investering

Boğaziçi Köyü
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 115 m² • ref: BJV-00338-29777
€ 785.366
Vrijstaande Villa met Uitzicht op het Meer en Sociale Voorzieningen in Adabükü, Bodrum

De vrijstaande villa te koop is gelegen in Adabükü, een van de favoriete regio's van Muğla met zijn zee en rust. Adabükü is een zeer gunstige locatie voor zowel degenen die willen wonen als degenen die willen investeren vanwege de unieke natuur, de zee en de regio waar nieuwe grote woningbouwprojecten de voorkeur genieten.

De villa, die klaar is om in te trekken, ligt dicht bij vele dagelijkse en sociale faciliteiten zoals cafés, restaurants, markten en apotheken die je in je dagelijks leven nodig zult hebben. Het ligt op 17 km van Bodrum-Milas Airport, 27 km van het Mausoleum van Halicarnassus, een van de zeven wereldwonderen, 28 km van het centrum van Bodrum, 31 km van Milas State Hospital, en 38 km van Bodrum State Hospital.

De villa te koop in Bodrum ligt in een project van 7 villa's en 74 appartementen gebouwd op een perceel van 16.000 m². Het vrijstaande villacomplex heeft een buitenzwembad, privéparkeerplaatsen en beveiligingscamera's. Er is een pendeldienst naar het merkproject met stranden en rijke sociale faciliteiten waar de site recht op heeft.

De vrijstaande villa met uitzicht op het meer heeft drie slaapkamers, een woonkamer, een open keuken en drie badkamers. De villa heeft ruime leefruimtes en een vrijstaande tuin van 350 m². Het aantal slaapkamers kan naar wens worden uitgebreid tot vier. De woonklare villa zal een geweldige keuze zijn voor degenen die in Bodrum willen wonen om een rustig leven te leiden.


BJV-00338

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
Balkons1

Oppervlakken

Leven115 m²
Totaal170 m²
Airconditioning
Balkon
Satelliet-tv
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Boğaziçi Köyü

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het meer
TypeHuis
Bouwjaar2023