Vrijstaande Villa's in een Project met Winkelcentrum in Bodrum

Mumcular
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 91 m² • ref: BJV-00167-21742
€ 360.756
€ 346.326+14.430
Vrijstaande Villa's met Privétuin en Zwembad in Bodrum Mumcular

De regio Mumcular ligt dicht bij de luchthaven Bodrum - Milas en biedt een vredige en met de natuur verweven levensmogelijkheid met zijn rode dennenbossen. Na aanzienlijke investeringen is Mumcular, een van de meest ontwikkelde gebieden van het schiereiland Bodrum de afgelopen jaren, uitgegroeid tot een van de meest gewilde plekken om te verblijven. Mumcular is een volledig Egeïsche stad met zijn frisse Egeïsche lucht en boomgaarden.

Villa's te koop in Bodrum, gelegen op 12 km van de zee, 20 km van de luchthaven Bodrum-Milas, 28 km van het centrum van Bodrum, 29 km van het Milas Staatsziekenhuis. Het project, waarin villa's zijn gesitueerd, omvat een winkelcentrum, restaurant, café, markt en apotheek voor uw dagelijkse behoeften.

Het project is gebouwd op een perceel van 93.000 m² en bestaat uit 253 gelijkvloerse en vrijstaande villa's met hoge plafonds. Het project omvat een gemeenschappelijk zwembad, basketbalveld, tennisbaan, buitensportterrein, Turks bad, sauna, spa, kinderspeelplaats , parkeerplaats en 24/7 beveiligingsdiensten. De villa’s beschikken over een smart home systeem, privézwembad en privétuin.

Villa's te koop in Muğla worden aangeboden met een plattegrond van 3+1. Het bestaat uit 1 woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, kleedkamer, 2 badkamers, 1 balkon, tuin en parkeerplaats buiten.


BJV-00167

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven91 m²
Totaal103 m²
Airconditioning
Balkon
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Tennis

Mumcular

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de tuin
Uitzicht op het bos
Uitzicht op het platteland
TypeHuis
Bouwjaar2024