Hotelconcept Gemeubileerde Appartementen Aan de Kust in Bodrum

Turgutreis
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 83 m² • ref: BJV-00257-28175
€ 650.000
Appartement te Koop in Bodrum Turkije met Strandboulevard en Hotelconcept

De appartementen zijn gelegen in Bodrum Turgutreis. Turgutreis is het op één na grootste schiereiland van Bodrum in de omgeving. Naast beroemd te zijn met zijn 5 kilometer lange zandstranden, strandrestaurants en bars, heeft het gebied ook sociale voorzieningen en winkelpunten voor mensen die er de voorkeur aan geven om er twaalf maanden te wonen. Turkije is een van de grootste havens van Turkije, gelegen in Turgutreis. Vanuit de haven is er een veerbootverbinding naar het nabijgelegen Griekse eiland Kos. Er zijn markten, cafés, restaurants, banken, apotheken en ziekenhuizen voor uw dagelijkse behoeften op loopafstand.

Appartementen te koop in Bodrum Turkije, gelegen op 6 km van een van de grootste havens van Turkije, D-Marine, 20 km van het Bodrum State Hospital, 21 km van het districtscentrum van Bodrum, 20 km van het Mausoleum van Halicarnassus, dat wordt beschouwd als een van de zeven wereldwonderen en 57 km van de luchthaven van Bodrum.

Het hotelconcept met appartementen aan de kust te koop in het vijfsterrenhotel. Het hotel biedt een breed scala aan faciliteiten; binnen- en buitenzwembaden, watersporten, restaurant, bar, SPA, fitnessruimte, massageruimtes, Turks bad, vergaderzalen en appartementeigenaren kunnen profiteren van alle faciliteiten. De appartementen in het vijfsterrenhotelconcept zijn favoriet bij zowel lokale als buitenlandse vakantiegangers en bieden een zeer voordelige investeringsmogelijkheid met hoge huurinkomsten.

Gemeubileerde appartementen worden aangeboden met 1,2 en 3 slaapkamers en omvatten; woonkamer, balkon of patio, open keuken en 2 badkamers.


BJV-00257

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons1

Oppervlakken

Leven83 m²
Totaal103 m²
Airconditioning
Balkon
Gemeubileerd
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Zwembad

Turgutreis

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2009