Appartement met Sauna in de Buurt van de Zee in Konyaaltı Antalya

Liman
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 140 m² • ref: AYT-03289-24513
€ 311.051
Stijlvolle Appartement in de Buurt van het Strand in Konyaaltı Antalya

Duplex appartement is gelegen in de Liman buurt van Konyaaltı Antalya. De appartement te koop in Konyaaltı Antalya is een populair gebied voor zowel autochtone en buitenlandse kopers. De appartement ligt op 1,4 km van Konyaaltı strand, 6,5 km naar 5M Migros winkelcentrum, 8 km naar Akdeniz universiteit, 11 km naar het busstation, en 23 km naar de luchthaven van Antalya.

Het stijlvolle appartement ligt op de vierde verdieping van een gebouw met vier verdiepingen. Het gebouw heeft voorzieningen zoals een zwembad, sauna, fitnessruimte, speelkamer, lift, beveiliging cabine, en bewakingscamera's. Er is een grote supermarkt op de begane grond van het gebouw.

De goed onderhouden appartement bestaat uit drie slaapkamers, een woonkamer, een open en aparte keuken, twee badkamers, een en-suite badkamer, een balkon en een terras. Het appartement heeft airconditioners, een thermosifon, spotverlichting en LED-verlichting, een garderobe, internetinfrastructuur, aardgas, een combiketel, een sauna, een video-intercom en een stalen buitendeur.


AYT-03289

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
Balkons2

Oppervlakken

Leven140 m²
Totaal160 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Internet

Liman

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2015