Huis voor Kopen in Madrid, Spanje

28032 Madrid
Vastgoed • 2 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 99 m² • ref: 02463/5080
€ 363.000
Wooncomplex met in totaal 134 woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers verdeeld over 9 blokken, waarvan het avant-gardistische en moderne ontwerp opgaat in de aangrenzende golfbaan.

De west-zuidwest oriëntatie biedt maximaal gebruik van natuurlijk licht en uitzichten die u in staat stellen het natuurlijke landschap eromheen te aanschouwen, waarvan sommige met uitzicht op zee.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn doordacht en ontworpen met het oog op duurzaamheid, met een grote verscheidenheid aan apparatuur en faciliteiten van topkwaliteit.

Het wooncomplex, gebouwd op 2 en 3 verdiepingen, heeft aangename gemeenschappelijke ruimtes met tuinen, een zwembad en een fitnessruimte. Daarnaast heeft het 166 parkeerplaatsen en 134 bergingen in de kelder van de ontwikkeling.

De set is ontworpen om zich aan te passen aan uw behoeften. Om deze reden biedt het woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers waar design en comfort samenkomen en een zeer aantrekkelijk project creëren.

Zoals in al onze projecten, bieden wij u woningen met een hoog kwaliteitsniveau in hun afwerking, met een praktische en moderne verdeling die maximaal gebruik van hun ruimtes mogelijk maakt, zonder esthetiek en stijl te verliezen.

Ruime en lichte woonkamers en eetkamers die met elkaar in verbinding staan en worden aangevuld met ruime terrassen. Open keukens, volledig uitgerust met energiezuinige apparaten, die voldoen aan de criteria van duurzaamheid, bruikbaarheid en comfort.

In de omgeving van de woonwijk is er een breed scala aan golfbanen binnen een straal van slechts 15 minuten, met de nadruk op het Casares Costa Golf-complex, waarin het zich bevindt, en de spectaculaire Finca Cortesín Golf [amp;] SPA, naast de ontwikkeling. , die de titel van beste golfresort van heel Europa opnieuw bevestigt.

Tijdens de vele zonnige dagen die Casares u biedt, kunt u genieten van de brede stranden op slechts een paar minuten afstand, evenals de watersporten beoefenen die worden aangeboden in de jachthavens van Estepona en La Duquesa. Dankzij de snelle toegang tot de belangrijkste communicatieroutes ligt het dicht bij alle soorten gezondheids-, onderwijs- en vrijetijdsvoorzieningen.

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Badkamers2

Oppervlakken

Leven99 m²
Airconditioning
Lift
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

Madrid

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op platteland
Panoramisch weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens