Luxe villa met 4 slaapkamers te koop in Buccoo Trinidad &

Cocrico Avenue
Vastgoed • 4 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 240 m² • ref: ES5554054
€ 390.000
Luxe villa met 4 slaapkamers te koop in Buccoo Trinidad & Tobago

Esales Eigendoms-ID: es5554054

Locatie Accommodatie

AVE Cocrico

Boekarij

Tobago

Trinidad enTobago

Beschrijving van de woning

Bezit je stukje paradijs in Tobago: een juweeltje van twee verdiepingen wacht op je

Dompel jezelf onder in de Caribische droom met dit boeiende vrijstaande huis met twee verdiepingen, genesteld op het prachtige eiland Tobago. Deze woning biedt de perfecte mix van comfort, functionaliteit en toplocatie, waardoor het een ideale investering of een toevluchtsoord is voor uw eilandontsnapping.

Omarm twee volledig uitgeruste niveaus:

* Oase op de begane grond: Stap binnen in een volledig gemeubileerd toevluchtsoord op de begane grond. Twee ruime slaapkamers en twee goed uitgeruste badkamers bieden voldoende accommodatie. Een open woon- en keukenruimte bevordert een gevoel van verbondenheid en saamhorigheid. Ontspan en kom tot rust op de uitgestrekte veranda, genietend van het weelderige groen van de tuin en genietend van de zachte Caribische bries.
* Retraite op de bovenste verdieping: Stijg op naar de eerste verdieping en ontdek een gedeeltelijk gemeubileerd toevluchtsoord met twee slaapkamers en een grote badkamer. Het open ontwerp creëert een gevoel van flow, terwijl de woonkamer en keuken een perfecte ruimte bieden om culinaire hoogstandjes te creëren en gedenkwaardige momenten te delen. Stap uit op het balkon en geniet van de panoramische vergezichten rondom het pand.

Voorbij de muren:

* Locatie, locatie, locatie: Deze boeiende woning bevindt zich in een gewilde woonwijk, waardoor u zich in de nabijheid van het beroemde Buccoo Beach bevindt. Dompel jezelf onder in de levendige sfeer van de zondagsschool - een lokaal festival dat bekend staat om zijn levendige muziek, heerlijk eten en levendige culturele vertoningen.
* Toegankelijkheid voor de deur: De internationale luchthaven ligt op slechts 7 minuten rijden, wat zorgt voor naadloze overgangen en het minimaliseren van de reistijd. Bovendien liggen enkele van de meest adembenemende stranden van Tobago op slechts enkele minuten afstand, die eindeloze mogelijkheden bieden voor verkenning en ontspanning.
* Veiligheid en gemak: U kunt er zeker van zijn dat het terrein volledig omheind is en is uitgerust met videobewaking voor extra gemoedsrust. Een charmante tuin voegt een vleugje rust toe aan de buitenkant, terwijl een speciale parkeerplaats en bijkeuken praktische voordelen bieden.

Een koopje dat zijn weerga niet kent:

Deze uitzonderlijke woning biedt een echte koopkans. Met zijn toplocatie, ruime indeling en goed onderhouden functies biedt dit huis een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Investeer in je dromen:

Of u nu op zoek bent naar een permanent toevluchtsoord op het eiland, een lucratieve huurwoning of een vakantiehuis, dit huis biedt eindeloze mogelijkheden. Stelt u zich eens voor dat u wakker wordt met de geluiden van de Caribische Zee, uw dagen doorbrengt met het verkennen van verborgen baaien en 's avonds ontspant met dierbaren op uw eigen veranda.

Neem vandaag nog contact met ons op:

Mis de kans niet om een stukje paradijs te bezitten. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en begin aan uw reis naar het bezitten van uw eigen Caribische droomhuis in Tobago.

Aanvullende opmerkingen:

* Hoewel de woning gedeeltelijk gemeubileerd is, moeten specifieke details met betrekking tot het meegeleverde meubilair worden verduidelijkt met de verkoper.
* We raden u aan meer te weten te komen over de lokale gemeenschap, scholen en voorzieningen in de omgeving om te bepalen of deze locatie aansluit bij uw levensstijlvoorkeuren.
* Tobago heeft een rijk cultureel erfgoed en diverse natuurlijke schoonheid. Verken de geschiedenis van het eiland, geniet van heerlijke lokale gerechten en dompel jezelf onder in de levendige Caribische manier van leven.

Grijp de kans om dit boeiende pand te bezitten en begin met het creëren van je eigen onvergetelijke verhaal in het hart van Tobago.

.

OVER DE OMGEVING

Tobago is het kleinste van de 2 Caribische eilanden die de natie Trinidad en Tobago vormen. Het staat bekend om zijn brede zandstranden en biodivers tropisch regenwoud. Omlijst door bergen, wordt de dorpsachtige havenhoofdstad Scarborough verankerd door de centrale voedselmarkt. Uitkijkend over de stad zijn de 18e-eeuwse ruïnes van Fort King George, waar nu het Tobago Museum en zijn lokale kunst en artefacten zijn gevestigd.

Trinidad en Tobago is een Caribische natie met twee eilanden in de buurt van Venezuela, met kenmerkende Creoolse tradities en keukens. De hoofdstad van Trinidad, Port of Spain, organiseert een luidruchtig carnaval met calypso- en soca-muziek. Talrijke vogelsoorten bewonen reservaten zoals het Asa Wright Nature Centre. Het kleinere eiland Tobago staat bekend om zijn stranden en het Tobago Main Ridge Forest Reserve, dat kolibries herbergt.

Trinidad en Tobago is een van de rijkste landen in het Caribisch gebied, dankzij de grote olie- en gasreserves, waarvan de exploitatie de economie domineert.

De staat met twee eilanden wordt voornamelijk bewoond door mensen van Afrikaanse en Indiase afkomst en heeft een inkomen per hoofd van de bevolking dat ver boven het gemiddelde ligt voor Latijns-Amerika en het Caribisch gebied.

MAiN-FUNCTIES:

* 240m2 woonoppervlak
* 170m2 perceel
* 4 Slaapkamers
* 3 Badkamers
* Prachtig uitzicht
* Eigen parkeerplaats
* Dicht bij essentiële voorzieningen zoals supermarkten en apotheken
* Dicht bij vele uitstekende bars en restaurants
* Geweldige uitvalsbasis om andere fantastische gebieden van Tobago te ontdekken
* Veel uitstekende sportfaciliteiten, wandel- en fietsgebieden in de buurt
* Verhuurmogelijkheden via Airbnb en Booking.com

Neem vandaag nog contact met ons op om snel online onroerend goed in Trinidad en Tobago te kopen of verkopen

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers3

Oppervlakken

Leven240 m²
Balkon
Gemeubileerd

Cocrico Avenue, Tobago

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee