🏝️ Paradijs aan zee: 91 hectare grond met adembenemend uitzicht in Gaspar Hernandez, Dominicaanse Republiek

Gaspar Hernandez
Bouwgrond
€ 15.440.019

Kopieer de onderstaande links om:

Bekijk de woning op onze website, realtordr.com
➡https://realtordr.com/property/rdr-50843/

Bezoek het profiel van de listing agent, Cornell Wilson
➡https://realtordr.com/agent/cornell-wilson/

Dit prachtige perceel, genesteld langs de ongerepte kustlijn, beslaat een enorme 370.000 vierkante meter en biedt een buitengewoon canvas voor uw droominvestering. Met ongerepte schoonheid en een ontzagwekkend uitzicht op de oceaan is deze accommodatie een toevluchtsoord voor diegenen die op zoek zijn naar een stukje paradijs.

Belangrijkste kenmerken:


🌴 370.000 vierkante meter pure gelukzaligheid: dit uitgestrekte pand biedt eindeloze mogelijkheden voor ontwikkeling en groei.

🌊 Perfectie aan de oceaan: Stel je voor dat je wakker wordt met het rustgevende geluid van golven die tegen de kust beuken en een panoramisch uitzicht op de azuurblauwe oceaan voor de deur.

😍 Adembenemende uitzichten: Van zonsopgang tot zonsondergang is elk moment een visueel meesterwerk, met de steeds veranderende tinten van de oceaan en de lucht.

💼 Investeringsparadijs: Of u nu droomt van het creëren van luxe villa's, elegante appartementen, resorts van wereldklasse of voortreffelijke hotels, deze woning is het perfecte canvas voor uw investeringsvisie.

🗺️ Gemak binnen handbereik: Gelegen op slechts een steenworp afstand van winkelstraten, gastronomische restaurants en schilderachtige wandelpaden, biedt deze locatie het beste van twee werelden: afzondering en toegankelijkheid.

🌺 Tropisch paradijs: Dompel jezelf onder in de weelderige, tropische omgeving, waar de natuurlijke schoonheid van het landschap bijdraagt aan de allure van dit buitengewone stuk onroerend goed.

Dit is een zeldzame kans om een stukje ongerepte kustschoonheid te bezitten dat niet alleen een investering belooft, maar ook een levensstijl. Mis je kans niet om dit canvas om te toveren tot het ultieme toevluchtsoord aan de oceaan. Neem vandaag nog contact met ons op om uw dromen waar te maken!

Oppervlakken

Kavel370000 m²

Gaspar Hernandez

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.