Huis voor Kopen in Saint-Sornin-Lavolps, Frankrijk

Saint-Sornin-Lavolps
Huis • 6 kamer(s) • 140 m² • ref: 1445254
€ 359.800
iad France - Stéphanie Soursac biedt: Welkom in deze charmante 18e-eeuwse molen, gelegen in de buurt van Pompadour, zijn winkels en diensten. Genesteld in het hart van 2,5 hectare groen, biedt het een rustige en onoverziende omgeving, ideaal voor liefhebbers van natuur en rust.
Het hoofdgebouw, functioneel en smaakvol ingericht, is verdeeld over twee niveaus:

Op de begane grond vindt u een ingerichte keuken, een woon/eetkamer, waar u kunt ontspannen en goede tijden kunt delen en een doucheruimte.
De tweede woonkamer met open haard en kitchenette, biedt een warme en vriendelijke ruimte en komt uit op een terras met uitzicht op het park.

Boven leidt de overloop naar twee slaapkamers, met comfortabele en gastvrije slaapgedeeltes, en een badkamer.
Boven de 2e woonkamer vindt u een slaapzaal, ideaal voor het ontvangen van gasten of om een extra recreatieruimte te creëren, evenals een doucheruimte.

Het hoofdwerk is in uitstekende staat (recent leien dak).

De oude schuur, omgebouwd tot wasruimte en opslagruimte, biedt praktische ruimtes voor uw dagelijkse behoeften. De zolder kan worden verbouwd en maakt het mogelijk om een slaapkamer te creëren.
Hier vindt u een barbecueplaats, perfect om buiten te eten en te genieten van de zwoele zomeravonden.

Een speelhuisje herbergt tuingereedschap en biedt handige opbergruimte voor uw apparatuur.

De aanwezigheid van een duiventil voegt een vleugje geschiedenis en charme toe aan dit pand.
Het land rondom deze molen is een ware oase van rust. Samengesteld uit open plekken, verspreide bossen, een kastanjebos en Nordmann-sparren, biedt het een ongerepte en betoverende natuurlijke omgeving. U kunt wandelen en nieuwe energie opdoen in het hart van deze weelderige natuur.
Ten zuiden van het pand vindt u een goed onderhouden moestuin, voorzien van een bewateringssysteem. U zult in staat zijn om uw eigen verse groenten te verbouwen en te genieten van een gezond en smakelijk dieet.
Mis de kans niet om eigenaar te worden van deze charmante 18e-eeuwse molen, die een unieke en betoverende leefomgeving biedt.
Neem nu contact met mij op om dit vastgoedpareltje te ontdekken!

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Informatie over het energielabel voor deze woning: ENERGIEKLASSE F-index 289 en KLIMAATKLASSE F-index 79. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van Mevr. Stéphanie Soursac EI (ID 65760), onafhankelijke vastgoedmakelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van BRIVE onder het nummer 910102714, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers6

Oppervlakken

Leven140 m²

Saint-Sornin-Lavolps

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het bos
Energie-efficiëntiegraad
F
289
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
F
79