Appartementen met Haliç-uitzicht in Complex in Eyüpsultan

Silahtarağa Mahallesi
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 55 m² • ref: IST-01215-27331
€ 216.375
Appartementen te Koop in Complex in İstanbul Eyüpsultan

Appartementen te koop in İstanbul Eyüpsultan zijn gelegen in een van de snelst ontwikkelende locaties van de regio, de wijk Haliç Silahtar. Eyüpsultan is een van de woonwijken van Istanbul die een aangename levensmogelijkheid biedt met zijn metro- en tramlijn die is aangelegd om gemakkelijk vervoer naar vele punten aan de Europese kant te bieden, uitgebreide woningbouwprojecten en rijke faciliteiten.

Appartementen te koop in Eyüpsultan bevinden zich op 50 m van de bushalte, 150 m van de tram, 2 km van de Pierre Loti, 2,3 km van de Eyüpsultan-moskee, 2,9 km van de Miniatürk, 3,3 km van de Metrobuslijn D100, 8 km van de Galatabrug, 17,2 km van de Martelarenbrug van 15 juli en 31,4 km van de luchthaven van Istanbul.

Het project bestaat uit één blok met 46 appartementen op een perceeloppervlakte van 933 m². Het project beschikt over voorzieningen zoals een fitnessruimte, kinderspeelruimte, vergaderruimte, receptie, aangelegde tuin, parkeergarage, lift, watertank, hydrofoor, 24/7 bewaking en beveiligingscamera.

Er zijn appartementen met 1 en 2 slaapkamers te koop. Appartementen omvatten een woonkamer, open keuken en badkamer. Moderne appartementen met hoogwaardige materialen zijn voorzien van een inbouwset, kledingkasten, laminaat en keramische oppervlakken, PVC raamsysteem, centraal satellietsysteem en video-intercom.


IST-01215

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons1

Oppervlakken

Leven55 m²
Totaal83 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

Silahtarağa Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2024