Luxe villa gelegen in het exclusieve Quinta do Perú Golf Resort

District Setúbal, Rua do Zambujeiro
Vrijstaand twee+ verdiepingen • 6 kamer(s) • 4 bed. • 4 bad. • 365 m²
€ 2.350.000

Deze prachtige villa biedt een verfijnde en comfortabele levensstijl, met een groot aantal uitzonderlijke kenmerken en zorgvuldig ontworpen details om uw woonervaring naar een hoger niveau te tillen.

Met een royale oppervlakte van 360m² verdeeld over een ruim perceel van 1517m², biedt deze villa een perfecte combinatie van binnen- en buitenruimte om in stijl te genieten van momenten van vrije tijd en ontspanning.

Onder de onderscheidende kenmerken zijn er vier slaapkamers, waarvan twee suites, en een duplex master suite, die privacy en comfort bieden voor alle bewoners. Twee van de suites hebben een eigen terras, met een prachtig uitzicht en een oase van rust om het prachtige landschap rondom het pand te aanschouwen.

Luxe en comfort komen tot uiting in elk detail van deze woning. Een open haard met open haard biedt warmte en een gezellige sfeer tijdens de koudere maanden, terwijl centrale verwarming zorgt voor comfort in alle ruimtes van het huis.
Een geluidssysteem in alle kamers en buitenruimtes stelt u in staat om de perfecte sfeer te creëren voor entertainment of ontspanning.

De volledig uitgeruste keuken en wasruimte zorgen voor dagelijkse functionaliteit, terwijl de eethoek in de buitenlucht met barbecue u uitnodigt om buiten te dineren.

In de tuin is er een verwarmd zwembad om het hele jaar door van te genieten en een jacuzzi om te ontspannen in contact met de natuur.

Golfliefhebbers zullen vooral de privé-uitgang naar de golfbaan waarderen, die directe en gemakkelijke toegang biedt tot deze spectaculaire gerenommeerde golfbaan.
Veiligheid en rust zijn gegarandeerd met een alarmcentrale, 24-uurs conciërge, beveiligingspatrouilles en vuilnisophaaldiensten in het condominium.

Om het luxe voorzieningenpakket compleet te maken, heeft het perceel dienstverleners, waaronder een tuinman en een zeer bekwaam zwembadonderhoudsteam, dat ervoor zorgt dat alle buitenruimtes in onberispelijke staat worden gehouden. Alle apparatuur, inclusief de irrigatiepomp en warmtepomp, is gloednieuw en zorgt voor een hoog niveau van efficiëntie en prestaties.

Kortom, deze luxe woning op Quinta do Perú Golf Resort biedt een unieke kans om in stijl te wonen, omgeven door natuurlijke schoonheid.
Een waar meesterwerk van design en comfort, dit huis is een waar juweeltje in het hart van dit prestigieuze golfresort.

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers4
Badkamers4

Oppervlakken

Leven365 m²
Kavel1517 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Afwasmachine
Alarm
Barbecue
Garage
Hot-tub
Internet
Parkeerplaats
Sauna
Tuin
Wasmachine
Zwembad

Rua do Zambujeiro, District Setúbal

TypeHuis
Bouwjaar2010
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens