Hoeve in Vale de Água - Santiago do Cacém

Santiago do Cacém, Rua Humberto Delgado
Boerderij • 20 kamer(s) • 17 bed. • 13 bad. • 780 m²
€ 3.600.000

Een uniek pand vol charme.
Gelegen in Santiago do Cacém met 8,5 hectare bestaande uit 3 percelen, is de eerste bedoeld voor de residentie van de eigenaren.
Een van de huizen voor de conciërges en andere gebouwen ter ondersteuning van de verschillende activiteiten. Het tweede perceel heeft een landhuis met 3 kamers met typische architectuur van het gebied, die van alle gemakken zijn voorzien. De derde aflevering in zijn natuurlijke staat

Gelegen in het hart van het prachtige platteland van Alentejo, op 150 km van Lissabon, op 150 km van de Algarve en op 18 km van de kust van Alentejo, waar u de prachtige stranden en vele badplaatsen aan de kust van Vicentine vindt.
Het landgoed ligt op ongeveer 15 km van het beroemde Badoca Safari Park.

Dit landgoed is volledig omheind en met wegeninfrastructuur, met parkeerplaatsen, moestuinen, boomgaard, tuinen, restaurant, 2 bars, 2 verwarmde zwembaden, terrassen, wasserette, recreatiegebieden, fitnesscircuit (met 11 machines) op een route van 400 meter, een kleine fitnessruimte en padelbaan met nachtverlichting, om de hele wellnessruimte compleet te maken.

Dit pand opereert onafhankelijk, het is een duurzaam landgoed, met 4 biologische tanks en 1 micro-RWZI, verzamelstation, sanitaire waterbehandeling, fotovoltaïsche panelen voor energieproductie.
Het pand wordt verkocht met is, inclusief apparatuur en meubels, genaamd verkocht met turnkey, zonder de noodzaak van enige tussenkomst van werken omdat het wordt verzorgd en goed onderhouden.

Ruimten

Kamers20
Slaapkamers17
Badkamers13
Toiletruimten13

Oppervlakken

Leven780 m²
Kavel83439 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Internet
Parkeerplaats
Tennis
Terras
Tuin
Zwembad

Rua Humberto Delgado, Santiago do Cacém

TypeHuis
Bouwjaar2000
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens