Great Opportunity boerderij te koop

Los Puentes
Perceel
€ 1.173.637

Boerderij te koop op slechts 20 minuten rijden van Las Terrenas heeft 158.000m2 op slechts 20 minuten rijden van de stranden en een uitstekende prijs van $ 08 per vierkante m2 dit is uw droom die uitkomt in het paradijs, waar u alleen het geluid van vogels hoort en leeft in een omgeving van rust en natuur met een prachtig landschap 360 bergen en de zee wordt gewaardeerd op de hoogte, Maak gewoon een bezoek aan je voelt een droom ontspanning.

Plaza Comercial El Paseo de la Costanera ligt op 22 minuten rijden. De accommodatie ligt op 18 minuten rijden van het centrum van Las Terrenas.

De internationale luchthaven Arroyo Barril ligt op 20 km van de villa.

Real Estate for Sale nodigt u uit om

Ontdek de investeringsmogelijkheden in Las Terrenas! We hebben deze boerderij te koop in het aangrenzende gebied van Las Terrenas, Dominicaanse Republiek. Mis de kans niet om uw droomhuis te bouwen of een winstgevende investering te doen op een boerderij op slechts 20 minuten rijden van Las Terrenas.
In totaal hebben we 158.000 M2 🌳 fruitbomen, landbouw, cacaoplanten Ceiba boom 🌳 koffieplantage, en het beste water 💧 geïnjecteerd uit de heuvels Uitstekende plek om uw dromen te leven in het paradijs Prijs US $ 8 per meter in totaal US $.

Eten en drinken

Gasten van Venta de Villas kunnen gebruik maken van een volledig uitgeruste keuken met een koelkast, een waterkoker, koffie- en theevoorzieningen, een fornuis en keukengerei.

Internet

Wii-internet is gratis beschikbaar in openbare ruimtes.

parkeerplaats

Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie

  • Al uw documenten up-to-date.

    Prijs voor de 158.000 meter US $ 1.264.000 Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

https://www.paradiseholidaylt.com/en/propiedades/realty-for-sale/

 

Alex Guzman WhatSapp + 1 829 912 5594 Facebook: /paradiseholidaylt Twitter: / alexguz45135903 Instagram: /paradise.holiday.31 e-mail: https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox web: https://www.paradiseholidaylt.com/

Oppervlakken

Kavel158000 m²

Los Puentes

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.