PERE LACHAISE/GAMBETTA- Loft van 153 m2 woonoppervlak in een rustige omgeving, met terras.

75020 Parijs
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 152.71 m² • 1de verdieping • ref: IVVAP230000634
€ 1.290.000
Ontdek deze prachtige loft op een steenworp afstand van het metrostation Gambetta, een voormalige werkplaats die smaakvol is omgetoverd op twee niveaus. U zult gecharmeerd zijn van het unieke karakter, gerenoveerd door een gerenommeerde architect, Pierre AVEROUS in de geest van Charlotte PERRIAND.
Op de eerste verdieping een grote woonkamer, een open keuken met een raam op het zuiden, een wasruimte, een berging, een toilet met fonteintje en veel slim geïntegreerde opbergkasten.
Op het tweede niveau, toegankelijk via een mooie wenteltrap, leidt een doorgang naar twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer, doucheruimte en apart toilet. U kunt ook genieten van een zonnig terras van 9 m2 voor momenten van ontspanning.
De lichtinval is een grote troef dankzij een groot glazen dak en ramen langs de doorgang. Massief eiken parketvloeren op de vloer en tegelvloeren in de doucheruimtes voegen een vleugje elegantie toe.
U zult verleid worden door de houten en metalen balken, de trap, de doorgang en de centrale open haard, architectonische elementen die de charme van deze loft verrijken.
Gasverwarming voor optimaal comfort. Dicht bij vervoer, winkels en voorzieningen, met een echt buurtleven. Mis de kans niet om te wonen op deze unieke plek waar moderniteit en traditie elkaar ontmoeten.
Deze advertentie wordt u aangeboden door IVALDI Valérie - - NoRSAC: 537 950 693, Geregistreerd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van LYON - Advertentie geschreven en gepubliceerd door een agent -

Ruimten

Kamers3
Vloeren2
Slaapkamers2
Badkamers1
Toiletruimten2
Doucheruimten1

Oppervlakken

Leven152.71 m²
Terras

Parijs

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Southeast oriëntatie
Zuiden oriëntatie
TypeAppartement
Bouwjaar1945
VerwarmingIndividueel, Gas
Energie-efficiëntiegraad
E
269
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
E
59