Huis voor Kopen in Krushynka, Oekraïne

Krushynka
Vrijstaand huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 1 bad. • 95 m² • 1de verdieping • ref: 116004011-143
€ 84.084
Wij bieden u de mogelijkheid om eigenaar te worden van een kant-en-klaar gezellig huis, volledig uitgerust met meubels en apparaten, tegen een aantrekkelijke prijs. Het huis is gelegen in de cottage stad Lagom dorp in krushinka dorp, Vasylkiv district, van Kiev 20 km langs de Odessa snelweg. Het huis met een totale oppervlakte van 95m2, heeft 2 verdiepingen, 4 kamers, een keuken-woonkamer, 1 sanitaire eenheid, een terras, alle afwerkingswerken zijn voltooid: ingebouwde keuken, warme vloer, sanitair, meubels, noodzakelijke huishoudelijke apparaten, het huis is 100% klaar om te wonen, een perceel van 5 hectare met landschapsarchitectuur, tegelbestrating, hek, parkeerplaats.
Cottage town "lagom village" biedt typische huizen voor een comfortabel verblijf. Het heeft alles wat een persoon nodig heeft: elektriciteit, warm en koud water, verwarming, internet en een gesloten gebied met videobewaking maken het dorp een ideale en veilige plek om te wonen. Voor uw afgewerkte, gezellige huis worden landpercelen van maximaal 5 hectare aangeboden met volledige technische training op een pittoreske plek, samen met de natuur.
De conceptuele basis van "Lagom dorp" is de filosofie van "lagom". Als je in de geest verwant bent met concepten als harmonie met jezelf en de natuur, het handhaven van het evenwicht in het leven, minimalisme, is het dicht bij je.

Ruimten

Kamers4
Vloeren2
Slaapkamers3
Badkamers1
Toiletruimten1

Oppervlakken

Leven95 m²
Kavel500 m²
Totaal95 m²
Alarm
Gemeubileerd

Krushynka

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2022