MODERNE 3 SLAAPKAMER VILLA TE KOOP ERFPACHT IN BABAKAN CANGGU BALI - RF3423

Canggu
Villa • 3 bed. • 3 bad. • 74 m² • 1de verdieping
€ 265.911

MODERNE 3 SLAAPKAMER VILLA TE KOOP ERFPACHT IN BABAKAN CANGGU BALI - RF3423

 

Deze accommodatie ligt in de levendige wijk Berawa in Canggu en biedt modern wonen te midden van de allure van het toeristische centrum van Bali. Deze locatie ligt op slechts 5 minuten rijden van het pittoreske strand van Berawa en biedt gemak en charme. Met een oppervlakte van 2,2 are en een doordacht ontworpen gebouw van 74 vierkante meter verdeeld over drie verdiepingen, integreert deze investeringsmogelijkheid naadloos hedendaagse esthetiek met bruikbaarheid.

 

Deze accommodatie is gebouwd om een prachtig uitzicht op de omliggende rijstvelden te bieden en biedt een serene achtergrond voor ontspanning en contemplatie. Omgeven door een bruisend toeristisch gebied, hebben bewoners gemakkelijk toegang tot een schat aan attracties, eetgelegenheden en uitgaansgelegenheden.

 

Het interieur beschikt over een afgesloten woonkamer en vier ensuite badkamers, die zowel privacy als comfort bieden voor bewoners en gasten. Buiten nodigt een verfrissend zwembad de bewoners uit om af te koelen en tot rust te komen te midden van het tropische landschap.

 

Deze woning is volledig ingericht voor onmiddellijke bewoning en biedt een kant-en-klare oplossing voor diegenen die zich gemakkelijk in hun nieuwe huis willen vestigen. Of het nu gaat om een permanente bewoning, vakantieverblijf of huurinvestering, deze woning belooft zowel comfort als potentieel rendement voor slimme investeerders die op zoek zijn naar een stukje paradijs in de dynamische vastgoedmarkt van Bali.

 

TE KOOP ERFPACHT 26 JAAR: USD 285.000 (IDR 4,4 B)

Perceel grootte: 194 m²

Grootte van gebouw: 74 m²

Referentie: RF3423

___

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

☎️ Tel: +62 821 1002 0041

📧 info@bali-home-immo.com

🌐 www.bali-home-immo.com

📍 Jalan Pantai Berawa No. 25, Tibubeneng, Verenigd Koninkrijk, 80361

📍 Jalan Raya Kerobokan No.64, Kerobokan, Verenigd Koninkrijk, 80361

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers3

Oppervlakken

Leven74 m²
Kavel194 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Gemeubileerd
Zwembad

Canggu

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2019