Appartement te koop in Lissabon, Portugal

Lissabon, 60 R. do Poço dos Negros
Geschakeld appartement • 3 bed. • 2 bad. • 135 m² • Bovenverdieping
€ 1.100.000

Ontdek dit volledig gerenoveerde appartement met 2 slaapkamers in de wijk Santa Catarina in Lissabon, dat een perfecte mix biedt van historische charme en modern comfort. Met zijn functionele indeling, toplocatie en onovertroffen lifestyle-voorzieningen biedt dit appartement een ideale woonervaring in de stad. Of u nu op zoek bent naar een stijlvol appartement in de stad of een slimme investeringsmogelijkheid, dit appartement heeft alles wat u nodig heeft.

Historische charme: Dit appartement is gehuisvest in een typisch gebouw uit die tijd en is doordrenkt van de rijke geschiedenis van Lissabon en biedt een niveau van privacy en exclusiviteit dat moeilijk te vinden is in het stadsleven.

Modern comfort: Volledig gerenoveerd en klaar voor onmiddellijke bewoning, dit appartement heeft moderne afwerkingen en apparatuur, waardoor vanaf de eerste dag een comfortabele en stijlvolle leefruimte wordt gegarandeerd.

Functionele indeling: Met twee slaapkamers met eigen badkamer met inbouwkasten, een gastenbadkamer en een opslagruimte is dit appartement perfect voor gezinnen of mensen die graag gasten ontvangen.

Geweldig voor entertainment: de open keuken en woonkamer lopen soepel in elkaar over, ideaal voor het ontvangen van gasten. Het balkon voegt charme toe en is een geweldige plek om 's ochtends te genieten van een kopje koffie of 's avonds van een glas wijn.

Toplocatie: Gelegen in het historische centrum van Lissabon, in de levendige wijk Santa Catarina, wordt dit appartement omgeven door voorzieningen en attracties. De beroemde "Tram 28" biedt gemakkelijke toegang tot de stad, waardoor het handig is voor zowel werk als ontspanning.

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2
Toiletruimten3

Oppervlakken

Leven135 m²

60 R. do Poço dos Negros, Lissabon

TypeAppartement
Bouwjaar1951
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens