Appartement voor Kopen in Benidorm, Spanje

Benidorm
Penthouse • 3 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 423 m² • ref: MDR00375/10947
€ 1.983.000
Costa Blanca, Prachtig wooncomplex ideaal gelegen aan de eerste lijn van het Poniente-strand in Benidorm, op slechts 50 meter van de kust. Deze uitzonderlijke woning neemt een bevoorrechte positie in aan de Middellandse Zeekust en biedt een luxueuze en exclusieve levenservaring.

Het complex bestaat uit 286 woningen, waaronder appartementen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers, allemaal met adembenemend uitzicht op zee en ruime terrassen. Deze terrassen bieden de unieke sensatie van zeilen vanuit het comfort van je eigen huis en creëren zo een idyllische omgeving voor onvergetelijke momenten.

De gemeenschappelijke ruimtes van dit iconische woongebouw vertegenwoordigen de top van verfijning in dit exclusieve woongebied. Geniet van luxe voorzieningen zoals verwarmde zwembaden, jacuzzi's, ontspanningsruimtes, een coworking-ruimte, een panoramische fitnessruimte en een uitgebreid sportgebied met een padelbaan, tennisbaan en multifunctioneel terrein. Zelfs een bioscoop behoort tot de uitzonderlijke faciliteiten.

Het maken van dit luxe gebouw jouw nieuwe thuis opent de deuren naar een buitengewone levensstijl aan zee, met toegang tot al deze eersteklas voorzieningen. Mis deze unieke kans niet om een buitengewoon leven aan de kust te ervaren.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers3

Oppervlakken

Leven423 m²
Kavel147 m²
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Hot-tub
Tennis

Benidorm

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens