Rijtjeshuis met 3 slaapkamers te koop in Sierrezuela, Costa del Sol

La Sierrezuela
Huis • 3 kamer(s) • 3 bed. • 1 bad. • 93 m² • ref: TE7678564
€ 325.000
PAS GERENOVEERD HERENHUIS TE KOOP

Welkom in dit onlangs gerenoveerde herenhuis in Sierrezuela! De accommodatie biedt alles wat u zich maar kunt wensen. Het is gelegen in een zeer rustige en pittoreske urbanisatie, terwijl het slechts twee minuten rijden is naar alle voorzieningen.

Aangekomen bij het huis vinden we een zeer groot, deels overdekt, terras bij de ingang. Omdat het op het zuidwesten ligt, kunnen we hier het hele jaar door van de zon genieten.
Bij het betreden van het pand bevinden we ons in de open woonkamer aan de linkerkant en een lichte hoek om te dineren aan de rechterkant. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en hoogwaardige afwerking.
Deze verdieping biedt ook een geweldige berging onder de trap en een kleinere kamer. Vanuit deze kamer krijgen we toegang tot de wasruimte en de uitgang naar de patio aan de achterkant. Deze patio is een geweldige plek om te genieten van wat schaduw op de warme zomerdagen. Het biedt ook wat meer opslagruimtes.

Op de eerste verdieping bevinden zich de drie slaapkamers en de grote badkamer met inloopdouche. De twee grotere slaapkamers hebben ook toegang tot een heerlijk overdekt terras.

Op het dak vinden we de kers op de taart. Het hele dak is bruikbare terrasruimte waar we kunnen genieten van het panoramische uitzicht, waaronder het uitzicht op zee, golf en het platteland.
Start een barbecue en geniet aan het eind van de dag van de zonsondergang in deze idyllische omgeving.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers1

Oppervlakken

Leven93 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Terras

Mijas

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op platteland
Panoramisch weergave op zee
Southwest oriëntatie
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens