🌊 Ruim appartement op de begane grond in Infiniti Blue, Sosúa, Dominicaanse Republiek

Sosúa, Calle Ayuntamiento 1, Sosúa 57000, Dominican Republic
Appartement • 2 bed. • 2 bad. • 159 m²
€ 334.264
Kopieer de onderstaande links om: Bekijk de woning op onze website, realtordr.com
➡https://realtordr.com/property/rdr-51057/ Bezoek het profiel van de listing agent, Michelle Bourdeau
➡https://realtordr.com/agent/michelle-bourdeau-sales-expert-2/ Welkom in uw droomhuis in het prestigieuze Infiniti Blue-complex in Sosua, een woning die comfort en sereniteit in elke hoek belichaamt. Dit ruime appartement op de begane grond, een zeldzame vondst op een zeer gewilde locatie, is nu beschikbaar voor de veeleisende koper of investeerder. 🏠 Dit appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en twee en een half goed ingerichte badkamers, waarvan er één onlangs is gerenoveerd. Het biedt de perfecte mix van comfort en stijl. Elke slaapkamer is een rustig toevluchtsoord dat is ontworpen om rustgevende nachten en serene ochtenden te garanderen. De badkamers, met hun moderne inrichting en afwerking, voegen een vleugje verfijning toe aan uw dagelijkse routine. Het hart van dit huis is de open woonkamer, die de keuken, eetkamer en woonruimtes naadloos met elkaar verbindt. Volledig gemeubileerd is dit appartement klaar om in te trekken en vanaf de eerste dag te genieten. De keuken heeft veel ruimte om in te werken en is uitgerust met apparatuur en voldoende aanrechtruimte, waardoor het bereiden van maaltijden een plezier wordt. Stap naar buiten naar uw eigen patio, genesteld in een rustige tuin van het complex, en omarm de rust van uw omgeving. Omgeven door weelderige, tropische landschappen, is het de perfecte plek voor koffie in de ochtend of ontspanning in de avond. Infiniti Blue staat bekend om zijn rustige levensstijl en locatie. Als bewoner heb je toegang tot meerdere zwembaden, waaronder een adembenemend overloopzwembad aan de oceaan. Deze exclusieve kenmerken zorgen ervoor dat het leven hier aanvoelt als een permanente vakantie. Infiniti Blue, gelegen in Sosua, is een zeer gewild complex dat zelden op de lijst wordt gezet en een unieke kans biedt voor kopers. De grote vraag naar huurwoningen biedt ook een uitstekende investeringsmogelijkheid voor mensen die inkomsten willen genereren. $ 384.42 Gemeenschappelijke kosten voor huiseigenaren zijn onder meer:
• gemeenschappelijke generator en het onderhoud ervan wordt verzorgd (het tarief dat in rekening wordt gebracht voor het verbruik is RD $ 17,00 per kilowatt, betaling vereist per maand.)
• 24/7 propaangas
• 24/7 water
• Beveiligers 24/7
• 2 gemeenschappelijke zwembaden
• Schone gemeenschappelijke ruimtes en goed onderhouden tuinen
• 1 parkeerplaats per unit 🇩🇴 Over de omgeving Sosúa is een stad in de provincie Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek, een veelzijdige bestemming die klaar staat om aan al uw grillen tegemoet te komen. Sosúa biedt een nieuwe start en trekt expats uit alle hoeken van de wereld aan die hier een nieuw thuis hebben gevonden. Het is een bruisend centrum voor toerisme, sport, zaken en een relaxte levensstijl. Op korte afstand van Cabarete, bekend als de watersporthoofdstad van de Dominicaanse Republiek. Met zijn warme weer beschikt Sosúa over stranden met een adembenemend uitzicht en verrukkelijk eten dat direct aan de zandstranden wordt geserveerd. Playa Sosúa, vaak een natuurlijk zwembad genoemd vanwege het kalme water, is een van de meest populaire stranden aan de noordkust, bekend om zijn prachtige zonsondergangen. Voor een rustigere strandervaring worden Playa Chiquita en Playa Alicia langs dezelfde kust gekoesterd door de lokale bevolking en bieden ze serene plekjes om van de dag te genieten of te genieten van de zonsondergang. Sosúa overtreft Cabarete op het gebied van voorzieningen, met een breed scala aan opties, waaronder restaurants, ziekenhuizen, winkels, hotels, supermarkten en meer. Grote supermarkten zoals Super Pola, gunstig gelegen in de buurt van ons kantoor, en Playero, met een breed scala aan Noord-Amerikaanse, Europese en speciale voedingsmiddelen van over de hele wereld, zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt. Sosúa biedt een levendige levensstijl en een overvloed aan gemakken, waardoor het een verleidelijke bestemming is voor diegenen die op zoek zijn naar een plezierige en bevredigende ervaring. Of je nu wilt settelen, op avontuur wilt gaan of gewoon wilt ontspannen, Sosúa heeft het allemaal. Dus kom en ontdek de charmes van deze opmerkelijke stad in de Dominicaanse Republiek! ✈️ Grote luchthavens Sosúa biedt gemakkelijke toegang tot de grote luchthavens, waardoor zowel inwoners als bezoekers gemakkelijk kunnen reizen: 17 minuten van Gregorio Luperón International Airport (POP) 115 minuten van Santiago de los Caballeros International Airport (STI) 4 uur van Las Américas International Airport (SDQ) in Santo Domingo Mis dit uitzonderlijke aanbod niet. Een appartement in Infiniti Blue biedt niet alleen een luxe levensstijl, maar is ook een verstandige investering op een locatie waar zelden woningen beschikbaar zijn. Ontdek het ultieme op het gebied van comfort, stijl en gemak. Welkom in uw nieuwe huis in Infiniti Blue, Sosua. 🌟

Ruimten

Slaapkamers2
Badkamers2
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven159 m²
Airconditioning
Beveiliging
Buitenzwembad
Gemeubileerd
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Tuin

Calle Ayuntamiento 1, Sosúa 57000, Dominican Republic, Sosúa