Co-exclusief: Huis 11 kamers / 6 slaapkamers, vlakbij het meer

Collonge-Bellerive, chemin du Milieu
Huis • 11 kamer(s) • 6 bed. • 2 bad. • 318 m² • ref: 10050
€ 7.048.305
Co-exclusiviteit: huis met 11 kamers / 6 slaapkamers, dicht bij het meer

Gelegen in Collonge-Bellerive, aan de Chemin du Milieu, in een zeer gewilde, rustige en groene omgeving, biedt dit ruime huis, gebouwd in 1905 met hoogwaardige materialen op een perceel van meer dan 2000 m2 harmonieus en natuurlijk bebost, charme, warmte en zoetheid van het leven op 318 m2 woonoppervlak en ongeveer 378 m2 bruikbare ruimte.

Het ziet er als volgt uit:

Op de begane grond, de inkomhal met veranda, een Grand-Salon, een Petit-Salon met open haard en hoge plafonds met uitzicht op het terras en de tuin, een royale eetkamer, een gesloten keuken met toegang tot de tuin, een bijkeuken en de stookruimte, grenzend aan het huis.

Op de eerste verdieping, een lichte hal-lounge, de hoofdslaapkamer met kleedkamer, terras en toegang tot een privékantoor, een slaapkamer aan de kant van het meer, een doucheruimte, een badkamer en aparte toiletten.

Op de tweede verdieping, vier slaapkamers en een toilet.

In de kelder, een kelder met externe toegang.

Buiten, de tuin met zijn fruitbomen, zijn prieel en een terras beschut tegen de zon door een wijnstok.

Het huis moet up-to-date worden gebracht. De ligging in de villawijk 5 Rives du Lac geeft de koper de mogelijkheid om zijn inspiratie de vrije loop te laten om het huis te renoveren, te vergroten, te transformeren of een zwembad te bouwen, waardoor deze toch al magische en zeldzame plek een echt juweel wordt.

Bezoeken zijn elke dag mogelijk, ook op zaterdag en zondag.

Ruimten

Kamers11
Vloeren3
Slaapkamers6
Badkamers2

Oppervlakken

Leven318 m²
Bruikbaar378 m²
Totaal2185 m²

chemin du Milieu, Collonge-Bellerive

Basisschool
TypeHuis
Bouwjaar1905