4,5 kamer appartementen met balkon op een geweldige locatie

Glis
Appartement • 4.5 kamer(s) • 115 m² • ref: 4951977
€ 820.779
Wij bieden u graag een exclusieve selectie van 4,5-kamer wooneenheden aan.
Gelegen aan de gewilde Gliserallee, biedt deze ontwikkeling een unieke kans om het beste van het stadsleven en comfort te ervaren. Met in totaal twintig moderne wooneenheden die voldoen aan de Minergie-norm en verdeeld zijn over twee gebouwen, inclusief de parkeergarage, combineert deze ontwikkeling modern stedelijk wonen met uitzonderlijk comfort. Dit bloeiende project is momenteel in aanbouw en zal naar verwachting in 2025 worden voltooid.

Beschrijving van de woning:

Entree via de lift en trappenhuis met garderobe
Volledig ingerichte keuken
Eethoek
Woonkamer met toegang tot het balkon
3 slaapkamers
WC/douche
WC met wasmachine/droogtrommel

Eigenaardigheden:

Dankzij de Minergie-standaard en de fotovoltaïsche installatie zullen de bedrijfskosten zeer laag zijn.
Naast het appartement kunnen dubbele of enkele garages worden gekocht.

Plaats:

Brig-Glis is een gemeente en plaats in het Zwitserse kanton Wallis, en maakt deel uit van het district Wallis. Het ligt aan de voet van de Simplonpas, die naar de Italiaanse grens leidt. Brig is een halte van de Glacier Express-trein en staat bekend om zijn thermale baden, de Sint-Sebastiaanskapel en het 17e-eeuwse Stockalper-kasteel. Het kasteel werd gebouwd door de koopman die van de pas een handelsroute maakte. De Aletschgletsjer en de skigebieden Simplon liggen vlakbij.
Stedelijke verfijning, aangenaam dorpsleven en landelijke rust sluiten elkaar niet uit – sterker nog, ze vullen elkaar aan. Met hun lokale eigenaardigheden en charmante contrasten dragen de steden Brig, Glis, Gamsen en Brigerbad bij aan het unieke karakter van de stadsgemeente Brig-Glis. Het feit dat de bevolking sinds 1990 is gegroeid tot meer dan 13.000 is een bewijs van de hoge levensstandaard en de kwaliteit van de huisvesting. Ook andere troeven, zoals rustige en goed onderhouden wijken, een ongerept berglandschap en tal van sport- en recreatiemogelijkheden, hebben bijgedragen tot de ontwikkeling van de gemeente.

Wilt u meer informatie of volledige documentatie? Neem contact met me op via c.wyder@valimmobilier.ch en ik help je graag verder. Ik sta ook tot uw beschikking voor een bezoek ter plaatse.

Wir freuen uns, Ihnen eine exklusive Auswahl an 4.5 Zimmer Wohneinheiten anzubieten.
Gelegen an der begehrten Gliserallee, eröffnet diese Überbauung eine einzigartige Gelegenheit, das Beste aus Stadtleben und Komfort zu erleben. Mit insgesamt zwanzig modernen Wohneinheiten im Minergie-Standard verteilt auf zwei Gebäuden, inklusive Einstellhalle, vereint diese Überbauung modernes Stadtleben mit außergewöhnlichem Komfort. Das aufstrebende Projekt befindet sich in der Bauphase und wird 2025 fertig gestellt.

Das Raumprogramm sieht wie folgt aus:

Eingang vom Lift und Treppenhaus mit Garderobe
Voll ausgestattete Küche
Essplatz
Wohnzimmer mit Zugang zum Balkon
3 Schlafzimmer
WC/Dusche
WC mit Waschmaschine/Tuimelaar

Besonderheiten:

Durch Minergie-Standard und Photovoltaikanlage werden die Betriebskosten sehr tief sein
Doppel- oder Einzelgaragen können zur Wohnung dazugekauft werden

Standaard:

Brig-Glis ist ein alpiner Ort im Kanton Wallis in der Südschweiz. Er liegt am Fuße des Simplonpasses, der zur italienischen Grenze führt. Brig ist ein Halt der Glacier-Express-Bahn und für seine Thermalbäder, die Sebastianskapelle und das Stockalperschloss aus dem 17. Jahrhundert bekannt. Das Schloss wurde von dem Kaufmann erbaut, der den Pass zur...

Ruimten

Kamers4.5
Balkons1
Garages (buiten)1

Oppervlakken

Leven115 m²
Balkon
Lift
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Brig

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Basisschool
Winkels
TypeAppartement
Bouwjaar2024