Villa met grond in SIcilië - VIlla Felice

Cianciana
Villa • 3 bed. • 3 bad. • 300 m² • Begane grond
€ 195.000

Gebouw met drie bovengrondse verdiepingen, met ongeveer 100 m2 per verdieping en een tuin van ongeveer 350 m2, verdeeld in twee onafhankelijke vastgoedeenheden met beide onafhankelijke toegangen.

Begane grond, onafhankelijke eenheid bedoeld voor taverne, woonkamer, garage, toilet en wasruimte, met buitenruimte deels bedoeld voor loopbrug en deels voor tuin.

Eerste en tweede verdieping met entree zowel van binnenuit als onafhankelijk van buitenaf, via een enkele hellingtrap die naar de eerste verdieping leidt. Eerste verdieping bestaat uit keuken, woonkamer, woonkamer, badkamer met bad en slaapkamer, alle kamers gescheiden van de gang. Zolder op de tweede verdieping, grote zolder, twee slaapkamers en een badkamer.

 

Cianciana is een klein stadje in de provincie Agrigento, het is een heuvelstadje op een uitstekende locatie en geniet het hele jaar door van een mild klimaat. Het landschap rondom Cianciana biedt een spectaculair uitzicht over de vallei van de rivier de Platani. Er zijn veel winkels, pizzeria's, restaurants, twee buitenzwembaden en een luchtambulancedienst. Er zijn ook veel parken en interessante natuurgebieden en culturele plaatsen op 30 minuten afstand van het strand (Seccagrande / Eraclea Minoa / San Giorgio / Bovo Marina). En we zijn ook slechts 40 minuten verwijderd van de wereldberoemde Scala dei Turchi (Turkse Trappen) en de Vallei van de Tempels in Agrigento. Er zijn ook goede verbindingen met de belangrijkste steden Agrigento, Sciacca, Palermo.

We zijn 35 minuten verwijderd van het Verdura Golf resort van Sir Rocco Forte:

We zijn slechts 20 minuten rijden verwijderd van het spectaculaire Sicani-gebergte en de picknickplaats.

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers3

Oppervlakken

Leven300 m²
Kavel350 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Parkeerplaats
Tuin
Zwembad

Cianciana

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de bergen
Uitzicht op het platteland
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens