Vrijstaande Villa's met Privézwembad en uitzicht op Zee in Bodrum

Torba
Huis • 6 kamer(s) • 5 bed. • 5 bad. • 181 m² • ref: BJV-00489-35551
€ 1.250.000
Vrijstaande Villa's met Smart Home-systeem in Bodrum Torba

De wijk Torba ligt bij de ingang van Bodrum en valt op door de nabijheid van het centrum van Bodrum. Torba's eigen prachtige baaien, ondiepe en kalme zee, natuur omgeven door weelderige dennenbossen en unieke uitzichten op de zonsondergang hebben het tot een van de meest geprefereerde regio's gemaakt. Met zijn ligging, gemakkelijke toegang tot sociale voorzieningen en natuurlijke schoonheid voldoet Torba aan de eisen van degenen die twaalf maanden lang zowel een rustige woonruimte als een vredige vakantie verwachten.

Villa's te koop in Bodrum liggen op 100 m van de markt, 1 km van het winkelcentrum, 7 km van het centrum van Bodrum en het kasteel van Bodrum, 7,5 km van de jachthaven en het mausoleum van Halicarnassus, 12,5 km van het staatsziekenhuis van Bodrum en 32 km van de luchthaven Bodrum-Milas.

Met een totale grondoppervlakte van 7.000 m² bestaat het boetiekproject uit 8 vrijstaande villa's. Sociale voorzieningen, waaronder een privézwembad van 50 m², een aanzienlijke aparte tuin, een privéparkeerplaats en beveiligingscamera's zijn inbegrepen in de vrijstaande villa's met uitzicht op zee. De vrijstaande villa’s zijn voorzien van smart home systemen, inbouwkasten, vloerverwarming, VRV airconditioning en inbouwsets.

Villa's te koop bestaan uit een woonkamer, een open keuken, vloerverwarming, 4 en-suite badkamers, 1 gemeenschappelijke badkamer, 2 balkons en veranda.


BJV-00489

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers5
Badkamers5
Balkons2

Oppervlakken

Leven181 m²
Totaal261 m²
Airconditioning
Balkon
Satelliet-tv
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Tuin

Torba

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2024