Appartementen met Betaalbare Prijzen in Ankara Altındağ

Karapürçek Mahallesi
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 60 m² • 1de verdieping • ref: ESB-00166-26247
€ 49.772
Appartementen met ruime Balkons Buiten in Ankara Altındağ

Altındağ is een van de districten van Ankara, de hoofdstad van Turkije. De regio valt op door zijn historische structuur en ligging. De regio ligt aan de voet van het kasteel van Ankara en herbergt vele historische bezienswaardigheden. Altındağ herbergt het belangrijkste historische en culturele erfgoed van Turkije. Daarnaast is de regio belangrijk als handelscentrum van Ankara. De regio kent veel commerciële ondernemingen zoals winkelcentra, hotels, restaurants en cafés.

Appartementen te koop in Ankara liggen op loopafstand van alle dagelijkse benodigdheden. De appartementen liggen op 400 meter van het Karapürçek-stadion, op 1,4 km van het Aqua Park en het Altınköy Openluchtmuseum, op 11,5 km van het Ulus Youth Park, op 12,1 km van het treinstation van Ankara, op 12,4 km van Kızılay, op 15,6 km van Çankaya Atakule en op 21,1 km van Esenboğa luchthaven.

Het boutique appartementengebouw is gebouwd op 1150 vierkante meter grond en bestaat uit één blok van 5 verdiepingen. De appartementen beschikken over een gemeenschappelijke tuin, buitenparkeerplaats, beveiligingscamera's en een lift.

Het project omvat opties voor een tuinverdieping met 1 slaapkamer, een tuinverdieping met 3 slaapkamers en appartementen met 3 slaapkamers waaronder een woonkamer, aparte keuken, badkamer - en-suite, bijkeuken en balkon. Appartementen uitgevoerd met hoogwaardige materialen zijn voorzien van LED plafondverlichting, douchecabine, topgroep laminaat parket en op de vloeren is gebruik gemaakt van natte vloeren.


ESB-00166

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons1

Oppervlakken

Leven60 m²
Totaal70 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv

Karapürçek Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2022