Villa's met 3 Slaapkamers en Vloerverwarming in Fethiye

Ölüdeniz
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 165 m² • 1de verdieping • ref: BJV-00492-35568
€ 559.813
€ 522.492+37.321
Vrijstaande Villa's met Privézwembad te Koop in Fethiye Ovacık

Fethiye is een van de meest geprefereerde nederzettingen in het Middellandse Zeegebied met zijn geschiedenis, prachtige baaien, beroemde stranden, vruchtbare gronden en zonnig klimaat. Ölüdeniz ligt aan de oostkant van de wijk Fethiye. Ölüdeniz dankt zijn naam aan de Ölüdeniz-zee en is ook de thuisbasis van de stranden van Ölüdeniz en Belcekız, die tot de beste stranden ter wereld behoren. Het heeft een unieke natuur en klimaat dankzij de bergen Babadağ en Mendos.

Villa's te koop in Fethiye Ölüdeniz liggen op loopafstand van dagelijkse voorzieningen zoals markt, café, bar, restaurant en apotheek, ook op 1,5 km van het kabelbaancentrum Babadağ, op 2 km van het strand van Ölüdeniz, op 3 km van het oude theater van Fethiye en de rotsgraven van Amyntas 5 km van het centrum van Fethiye, 7 km van het Fethiye Staatsziekenhuis, 8 km van het strand van Çalış en 49 km van de luchthaven Dalaman.

De villa's, elk met een bruto grondaandeel van 370 m2 en een netto grondaandeel van 330 m2, hebben een parkeerplaats buiten, een tuin met een open en ruim uitzicht op de natuur, een terras aan het zwembad en een zwembad met een waterval en een barbecue. Het interieur bestaat uit een open keuken en een lichte woonkamer op de begane grond. Er zijn twee slaapkamers op de eerste verdieping van de villa, elk met een en-suite badkamer en één met kleedkamer, en als je naar de zolderverdieping gaat, is er een master bedroom met eigen badkamer, sauna en jacuzzi.

De bouw van de villa's die te koop staan is voor 90% voltooid en er worden binnendeuren en tuinaanleg gedaan.

De villa met vloerverwarming wordt bovendien opgeleverd met split-airconditioners en alle benodigdheden die thuis nodig kunnen zijn.


BJV-00492

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
Balkons2

Oppervlakken

Leven165 m²
Totaal150 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Hot-tub

Ölüdeniz

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op bos
TypeHuis
Bouwjaar2024