21 Cluny Terrace, Kingussie

Kingussie, Cluny Terrace 21
Halfvrijstaand huis • 3 kamer(s) • 3 bed.
€ 186.716
Ruime lounge op het zuiden met houtkachel

Moderne keuken en familiebadkamer

Volledige UPVC dubbele beglazing en centrale verwarming op olie

Parkeren op straat

Prachtig uitzicht op de omliggende heuvels

Het charmante stadje Kingussie ligt in het Cairngorms National Park en ligt in een van de meest toegankelijke delen van de Hooglanden, met uitstekende verbindingen naar zowel noord als zuid via de A9 en de hoofdspoorlijn.

Kingussie heeft veel faciliteiten, waaronder een middelbare school, basisschool, winkels, kunstgalerie, restaurants, coffeeshops, golfbaan, sportcentrum, bibliotheek, tennisbanen, jeu de boules baan en nog veel meer activiteitenorganisaties en clubs voor alle leeftijdsgroepen.

No 21 Cluny Terrace is een halfvrijstaande villa met drie slaapkamers, gelegen aan het einde van een kleine doodlopende straat met vergelijkbare woningen. Het pand is ongeveer 75 jaar geleden gebouwd voor de lokale overheid en heeft een verhoogde ligging met een panoramisch uitzicht op de Cairngorms en de lokale heuvels. De woning beschikt over royale accommodatie en profiteert van oliegestookte centrale verwarming, volledige UPVC dubbele beglazing en een houtkachel. Het pand, dat baat zou hebben bij een kleine opknapbeurt, biedt een geweldige kans om een betaalbaar huis te kopen in het hart van de Kingussie, dicht bij lokale voorzieningen en faciliteiten.

Het pand ligt op een royaal perceel met ruimte voor bijgebouwen, een drooggroen en een patio en is een ideale aankoopmogelijkheid voor het groeiende gezin.

ACCOMMODATIE

Entree Hal

UPVC beglaasde toegangsdeur met brievenbus die uitkomt in de ruime hal. Openslaande deuren naar woonkamer en badkamer en trap naar de eerste verdieping. Inbouwkast met daarin de elektriciteitsmeter en zekeringen. Hanglamp. Rookmelder. Bergruimte onder de trap. Telefoonpunt. Radiator. Vast tapijt.

Woonkamer 4.73m x 3.85m

Lichte en ruime woonkamer met ramen aan de voorzijde met uitzicht op de tuin en natuurlijk daglicht. Houtkachel op een betegelde haard. Ruimte voor loungemeubels. Hanglamp. Radiator. Vast tapijt. Glazen deur naar keuken.

Keuken 2.70m x 4.75m

Moderne crèmekleurige keuken met vast laminaat werkblad, onder- en bovenkasten met 11/2 spoelbak met mengkraan, elektrische oven, kookplaat en grill met afzuigkap erboven. Opbergkast met daarin de warmwaterboiler. Ruimte voor vrijstaande apparaten. Opbergrekken. Inbouwverlichting. Spotlight rek. Rookmelder. Vinyl vloeren. Deur en raam naar de achtertuin.

Terugkerend naar de gang:

Badkamer 2.05m x 1.85m

Driedelige witte suite bestaande uit een toilet, wastafel en een bad met elektrische douche en zijscherm. Plafondlamp. Radiator. Vinyl vloeren.

EERSTE VERDIEPING

Landing

Raam aan de zijkant met natuurlijk daglicht en beperkt uitzicht op de lokale heuvels. Ingebouwde opbergkasten langs één muur. Hanglamp. Rookmelder. Deuren naar slaapkameraccommodatie.

Slaapkamer 1 4.70m x 2.78m

Lichte en ruime tweepersoonskamer met twee ramen aan de achterzijde, met een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels. Inbouwkast met hang- en opbergruimte. Hanglamp. Telefoonpunt. Radiator. Houten vloerdelen.

Slaapkamer 2 3.84m x 2.79m

Tweepersoonskamer met raam aan de voorzijde, met een panoramisch uitzicht over de vallei naar de Cairngorms. Inbouwkast met hang- en opbergruimte. Hanglamp. Radiator. Vast tapijt.

Slaapkamer 3 3.85m x 2.83m

Tweepersoonskamer, opnieuw met raam aan de voorzijde met een panoramisch uitzicht op de Cairngorms. Inbouwkast met hang- en opbergruimte. Open haard. Hanglamp. Radiator. Houten vloerdelen.

BUITEN

De voortuin wordt begrensd door een hekwerk en aangelegd met gazon met verharde patio en haag. Een verhard pad leidt naar de voordeur en rond naar de achterzijde. De verhoogde achtertuin is voornamelijk aangelegd op gazon met ruimte voor bijgebouwen, tuinmeubelen en drooglijnen. Olietank en cv-ketel. Gemeenschappelijke parkeergelegenheid is beschikbaar aan de voorzijde van het huis, in de doodlopende straat.

INBEGREPEN

Tapijten, vloerbedekking, gordijnen en jaloezieën.

DIENSTEN

Elektriciteit, water en riolering.

GEMEENTEBELASTING

Momenteel Band B (£ 1,500 per jaar 2023/24), inclusief watertarieven. Kortingen zijn beschikbaar voor het gebruik van een eenpersoonswoning.

HOME VERSLAG

Er is een Nest-rapport beschikbaar. Neem dan direct contact op met ons kantoor.

Postcode: PH21 1JW

Beoordeling energieprestatiecertificaat: Band D

PRIJS

Biedingen van meer dan £ 160,000 worden uitgenodigd voor deze woning.

De verkoper behoudt zich het recht voor om een passend aanbod te allen tijde te aanvaarden of te weigeren.

BEKIJKEN

Bezichtiging is uitsluitend op afspraak via de Verkopende Makelaars.

CONSUMENTENBESCHERMING TEGEN ONEERLIJKE HANDELSREGELS 2008

De bovenstaande bijzonderheden, hoewel verondersteld correct te zijn, zijn niet gegarandeerd, en alle daarin vermelde metingen zijn slechts bij benadering. Kopers dienen er rekening mee te houden dat de verkoopmakelaars GEEN van de elektrische artikelen of mechanische apparatuur (bijv. oven, centrale verwarming, enz.) hebben getest die bij de verkoop zijn inbegrepen. De gebruikte foto's zijn louter illustratief en mogen alleen de omgeving laten zien. Ze mogen daarom NIET worden opgevat als een indicatie van de omvang van het onroerend goed, of dat de foto's zijn genomen binnen de grenzen van het onroerend goed, of wat bij de verkoop is inbegrepen.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3

Cluny Terrace 21, Kingussie

Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens