3 Slaapkamers - Appartement - Murcia - Te Koop

Torre-Pacheco, Torre Pacheco
Appartement • 3 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 70 m² • ref: 658784
€ 179.000

WELKOM presenteert deze gloednieuwe appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers te koop in Murcia, Torre Pachego, een jong 9 holes golfresort.
Perceelgrootte vanaf - 85m2
Bouwgrootte vanaf - 70m2
Gemeenschappelijk zwembad
Vooraf geïnstalleerde airconditioning
Ondergrondse parkeerplaats en berging
Deze woning biedt een ruime open woonkamer, eetkamer en keuken met een eiland dat als scheiding tussen de ruimtes fungeert. Vanuit de woonkamer vindt u grote openslaande deuren naar het terras waardoor natuurlijk licht de woning verlicht.
Verderop in het pand vindt u een logeerkamer met ingebouwde kasten, een volledig ingerichte badkamer en de hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en een eigen en-suite badkamer.
Als u gepassioneerd bent door golf en het goede leven, dan is de Costa Calida de plek voor u! Door gewoon om u heen te kijken, zult u de prachtige oase van golfbanen om u heen ontdekken, met zijn brede en schitterende greens en groene landschappen waarin u zich elke dag kunt verbeteren. Dankzij het subtropische klimaat van de regio Murcia kunt u het hele jaar door uw favoriete sport beoefenen.
De hele regio Costa Cálida, inclusief Torre Pacheco, wordt beschouwd als een van de gezondste plekken in Spanje. Als u in deze nieuwe ontwikkeling woont, beschikt u over een perfecte combinatie van zee, mooi weer, veel licht en schone lucht. Een unieke omgeving waarin u uw beste vakanties kunt beleven of het hele jaar door kunt verblijven, vindt u niet?
Op loopafstand vindt u ook alle lokale diensten tot uw beschikking: vele bars en restaurants, supermarkten, winkels... De internationale luchthaven van Murcia ligt op slechts 20 minuten afstand en de stranden liggen op 10 minuten afstand. Omdat u een netwerk van snelwegen naast uw huis heeft, kunt u snel en gemakkelijk naar andere steden of toeristische steden reizen

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven70 m²
Kavel85 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Zwembad

Torre Pacheco, Torre-Pacheco

Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens