Appartementen met één slaapkamer in het complex "Field"

Kolašin
Appartement • 1 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 40 m² • ref: 160
€ 88.000
Ontdek de belichaming van modern wonen in het hart van Kolasin met onze prachtige appartementen met één slaapkamer in het eigentijdse 'Field'-gebouw. Gepositioneerd als het grootste toeristische centrum in Montenegro en een van de snelst groeiende toeristische bestemmingen van het land, biedt Kolasin een bloeiende sfeer en 43 km aan skipistes, waardoor het een ideaal toevluchtsoord is voor zowel winter- als zomerliefhebbers. Gunstig gelegen op minder dan 40 minuten rijden van de hoofdstad Podgorica, is ons 'Field'-gebouw strategisch gelegen op slechts 2 km van het centrum van Kolasin en op slechts 9 km van het beroemde skicentrum 'Kolasin 1450/1600'.

Deze appartementen volgen de nieuwste architectonische trends en vertegenwoordigen de perfecte samensmelting van functionaliteit, geavanceerd design en een hoge levensstandaard. Elke zorgvuldig vervaardigde unit is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen voor levenskwaliteit, met de nadruk op aandacht voor detail en maximale ruimtefunctionaliteit. De indeling omvat een ruime woonkamer, keuken, hal, slaapkamer en een goed uitgeruste badkamer.

De appartementen zijn op het zuiden gepositioneerd en profiteren van veel natuurlijk licht, waardoor een lichte en uitnodigende leefruimte ontstaat. Naast het interieur kunnen bewoners genieten van een adembenemend uitzicht op de omliggende bergtoppen, waardoor een gevoel van verbondenheid met het prachtige natuurlijke landschap wordt bevorderd. Het 'Field'-gebouw biedt meer dan alleen woonruimtes; het omvat een garage, een skiruimte en een Finse sauna, wat zorgt voor een perfecte mix van comfort en recreatie.

Het complex omvat een garage met negen parkeerplaatsen in het gebouw, terwijl er nog eens negen parkeerplaatsen zijn gepland op het perceel naast het gebouw. Deze doordachte voorziening zorgt voor optimaal gemak voor bewoners en bezoekers, waardoor een naadloze woonervaring mogelijk is. Bovendien komt de strategische ligging van het complex, dicht bij de stadsvoorzieningen en het skicentrum, het hele jaar door tegemoet aan de uiteenlopende behoeften van de bewoners.

Ontdek de beschikbare appartementen met één slaapkamer, elk met een unieke combinatie van stijl en betaalbaarheid:

* J1 appartement, begane grond, 40m2, 88.000,00€

* J2 appartement, begane grond, 40m2, 88.000,00€

Of u nu op zoek bent naar een woning die het hele jaar door geopend is, een vakantiehuis of een slimme investeringsmogelijkheid, deze appartementen met één slaapkamer in het 'Field'-gebouw zijn een aantrekkelijke keuze. Voor meer informatie over deze woningen en om deze spannende kans te grijpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Til uw levensstijl naar een hoger niveau en ervaar het beste van Kolasin met deze moderne en zorgvuldig ontworpen appartementen.

Kenmerken van de woning
*Air-conditioning
* Dicht bij skipistes
* Ontwerp concept
*Uitstekend
* Fitness & Wellness faciliteiten
*Gemeubileerd
* Uitzicht op de bergen
*Parkeergelegenheid
*Sauna
*Toerisme

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlakken

Leven40 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Parkeerplaats
Sauna

Kolašin

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op bergen